Ik heb mijn Wi-Fi-router voor thuis gewijzigd, moet ik luchtreiniger opnieuw aanmelden?

Laatst bijgewerkt 7-6-2021 15:44

Probleem

• Ik heb mijn Wi-Fi-router voor thuis gewijzigd, moet ik luchtreiniger opnieuw aanmelden?

Heeft betrekking op

• Luchtreiniger
  • AEG Wellbeing App

Oplossing

• Ja, je moet je luchtreiniger opnieuw aanmelden in de AEG Wellbeing App. Dit geldt ook als je het wachtwoord of de netwerknaam van je Wi-Fi netwerk wijzigt.
    Wanneer je je nieuwe router de zelfde netwerknaam en het zelfde wachtwoord geeft, is dit niet nodig.