Kan ik een 5GHz Wi-Fi netwerk gebruiken om mijn luchtreiniger aan te sluiten?

Laatst bijgewerkt 8-6-2021 08:29

Probleem

• Kan ik een 5GHz Wi-Fi netwerk gebruiken om mijn luchtreiniger aan te sluiten?

Heeft betrekking op

• Luchtreinigers
  • AEG Wellbeing App

Oplossing

• 5 GHz wifi-netwerken worden niet ondersteund
  • Je moet een 2,4 GHz (802.11 B/G/N) met WPA2-PSK-wachtwoord gebruiken . De meeste routers zijn dual-band, met 2,4 GHz- en 5 GHz-banden. De banden gebruiken hetzelfde, hoofdlettergevoelige wachtwoord. Neem contact op met je Internet provider als je hulp nodig hebt bij de router instellingen.