Kan ik een langere grafiek krijgen over een langere periode over de waarden van de binnenluchtkwaliteit in de AEG Wellbeing App?

Laatst bijgewerkt 6-5-2021 08:16

Probleem

• Kan ik een langere grafiek krijgen over een langere periode over de waarden van de binnenluchtkwaliteit in de AEG Wellbeing App?

Heeft betrekking op

• Luchtreinigers

Oplossing

• Wanneer je  tikt op het scherm van de verschillende grafieken in de AEG Wellbeing App, dan zie je de historische gegevens voor 24 uur, 7 dagen en 12 maanden.