Kan ik gewoon de barcode invoeren in de AEG Wellbeing App om mijn AEG luchtreiniger aan te melden?

Laatst bijgewerkt 9-6-2021 08:38

Probleem

• Kan ik gewoon de barcode invoeren in de AEG Wellbeing App om mijn AEG luchtreiniger aan te melden?Kan ik gewoon de barcode invoeren om aan boord van de AX9 luchtreiniger te komen?

Heeft betrekking op

• Luchtreiniger
  • AEG Wellbeing App

Oplossing

• Ja, dit is mogelijk. Kies in het scanbarcodescherm "Handmatig toevoegen" om de product-ID handmatig in te voeren.
  • Een instructie in PDF voor het aanmelden van een nieuwe luchtreiniger kan je hier downloaden.