Moet ik me registreren in de AEG Wellbeing-app om verbinding te maken met mijn luchtreiniger?

Laatst bijgewerkt 14-5-2021 11:40

Probleem

  • Moet ik me registreren in de AEG Wellbeing-app om verbinding te maken met mijn luchtreiniger?

Heeft betrekking op

  • Luchtreinigers
  • AEG Wellbeing App

Oplossing

  • Je moet je registreren met een e-mailaccount en inloggen om je luchtreiniger te verbinden met de AEG Wellbeing App.
Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jou thuis leveren.