Welke mobiele apparaten worden ondersteund door de AEG Wellbeing App?

Laatst bijgewerkt 6-5-2021 08:31

Probleem

• Welke mobiele apparaten worden ondersteund door de AEG Wellbeing App?

Heeft betrekking op

• AEG Wellbeing App

Oplossing

• De Wellbeing App is geoptimaliseerd voor iPhones met iOS 12.0 of nieuwer, en Android smartphones met  Android 6 of nieuwer. Voor de beste ervaring raden we aan om de nieuwste versie van de AEG Wellbeing App te gebruiken.