Hoe kan ik de robot stofzuiger programmeren?

Laatst bijgewerkt 18-1-2022 17:26

Probleem

• Hoe kan ik de robot stofzuiger programmeren?

• Stofzuiger Robot

Oplossing

1. De robot stofzuiger kan alleen via de AEG Wellbeing App geprogrammeerd worden, om hem op bepaalde dagen en tijden te laten stofzuigen.

2. Lees ook dit artikel: Hoe verbind ik mijn robotstofzuiger met de AEG Wellbeing App?

3. Als dit artikel jouw vraag niet beantwoordt, kan je contact opnemen met ons serviceteam. Dit kan telefonisch of via chat.
    Klik rechts van dit artikel op "Plan een service-afspraak".
Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele AEG onderdelen.