Kan de robot stofzuiger gebruikt worden, als ik geen thuis Wi-Fi heb?

Laatst bijgewerkt 7-6-2021 15:48

Probleem

  • Kan de robot stofzuiger gebruikt worden, als ik geen thuis Wi-Fi heb?

Heeft betrekking op

  • Robot stofzuiger

Oplossing

  1. De robot stofzuiger kan functioneren zonder gebruik te maken van het Wi-Fi netwerk. Het is echter niet mogelijk om de robot stofzuiger te bedienen via de AEG Wellbeing App van de telefoon.
Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jou thuis leveren.