Kan ik de robot stofzuiger gebruiken zonder de AEG Wellbeing App?

Laatst bijgewerkt 8-6-2021 08:50

Probleem

• Kan ik de robot stofzuiger gebruiken zonder de AEG Wellbeing App?

Heeft betrekking op

• Stofzuiger Robot

Oplossing

1. Ja dat is mogelijk door op de start toets van de robot stofzuiger te drukken. Het is zonder de AEG Wellbeing App niet mogelijk om de robot stofzuiger te programmeren.
Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jou thuis leveren.

Review je product
Review je product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We waarderen alle feedback die we ontvangen en moedigen alle beoordelingen aan, zolang ze je ervaring met het product weerspiegelen.