Kan ik een afstandsbediening kopen voor de robot stofzuiger?

Laatst bijgewerkt 14-4-2020 11:43

Probleem

  • Kan ik een afstandsbediening kopen voor de robot stofzuiger?

Heeft betrekking op

  • Stofzuiger Robot

Oplossing

  1. Nee, er is geen afstandbediening verkrijgbaar voor de robot. Gebruik de bediening op de robot stofzuiger of de AEG RX App op uw smartphone om de robot stofzuiger te bedienen.  
Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jou thuis leveren.