Houd je stofzuigerzakken en filters fris

Laatst bijgewerkt 18-11-2022 07:33


Je stofzuiger is zo goed als de stofzuigerzak en filter. Om de prestaties van jouw stofzuiger optimaal te houden, moeten deze van tijd tot tijd worden vervangen.Wist je dat:

Een tapijt tot 4 keer het eigen gewicht aan vuil kan vasthouden. Tot wel 4000 keer viezer dan een wc-bril kan zijn.

Dus wat houdt zich schuil in jouw vloerbedekking? Waarschijnlijk is het een prachtige mix van stofmijten, dode huid, stof en dierlijke haren. Daar komt de stofzuiger goed bij van pas...


Wat als stofzuigen meer kwaad doet dan goed ?

Regelmatig stofzuigen is natuurlijk nodig om de vloerbedekking schoon te houden, maar als de stofzuigerzak vol is en de filters vies zijn, doet u meer kwaad dan goed. Je verspreidt het stof in jouw huis.


Dit zijn de feiten

Onze stofzuigerzakken gaan lang mee en hoeven pas vervangen te worden als ze helemaal vol zijn. Spoel de wasbare filters regelmatig af en laat deze 24 uur drogen en/of vervang deze eenmaal per jaar. 

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jou thuis leveren.

Review je product
Review je product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We waarderen alle feedback die we ontvangen en moedigen alle beoordelingen aan, zolang ze je ervaring met het product weerspiegelen.