Huisdierharen verwijderen - een stofzuiger voor dierharen

Laatst bijgewerkt 20-3-2023 09:03

We zijn dol op huisdieren. niets zo fijn als de liefde van de beste vriend van de mens - het enige nadeel is alleen het doorlopende verwijderen van hondenhaar. Als je een lichtgekleurde vloer hebt en een ras dat verhaart, stapelt het probleem zich alleen maar op. Maar wat nu als je me een paar eenvoudige trucjes snel van het haar af bent?


Stofzuigerhulpstukken voor dierenharen

Bij het verwijderen van hondenhaar draait het allemaal om de hulpstukken. Als je de gewone zuigmond van jouw stofzuiger gebruikt, krijg je niet het gewenste resultaat - in het bijzonder niet voor dingen zoals banken en moeilijk bereikbare plekken.


1. Mini Turbo

Krachtige draaiende borstel voor maximale absorptie van haren en vezels. Ontwikkeld voor oppervlakken waar je met de stofzuiger slecht bij kunt, zoals traptreden en stootborden, meubels en autostoelen.


2. Pluizen mondstuk

Het mondstuk voor pluizen is ontworpen om dierenharen effectief van alle stoffen meubels te verwijderen.De truc met droogtrommeldoekjes

Heb je geen stofzuiger bij de hand, of geen hulpstukken voor dierenharen? Dan zijn droogtrommeldoekjes je beste vrienden bij het verwijderen van dierenharen van welk oppervlak dan ook. Je maakt er misschien niet jouw hele huis mee schoon, maar nood breekt wet. Door statische elektriciteit trekken de droogtrommeldoekjes dierenharen aan. Je kunt er jouw kleding, een stoel of tafelblad binnen een paar seconden mee schoonmaken. Magisch.

Koop nu

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jou thuis leveren.

Review je product
Review je product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We waarderen alle feedback die we ontvangen en moedigen alle beoordelingen aan, zolang ze je ervaring met het product weerspiegelen.