Hoe houd ik mijn outdoorkleding waterbestendig

Laatst bijgewerkt 13-5-2020 15:53

De speciaal ontworpen AEG-outdoorprogramma's van zowel je wasmachine als droger werken samen om de waterbestendigheid van je kledingstukken te herstellen. Ze laten het reinigingsproces naadloos en moeiteloos verlopen, zodat je langer van je outdoorkleding kunt genieten. 


1. Zo herstel je de luchtdoorlatende capaciteiten

Maak eerst de zakken leeg, die de rits van het kledingstuk dicht en sluit alle zakken en kleppen.


2. Kies het juiste wasmiddel

Voeg vloeibaar wasmiddel toe aan het juiste compartiment (1) en het waterbestendige product aan het compartiment van de wasverzachter (2) om de waterbestendigheid te introduceren of te herstellen bij de laatste spoelbeurt. Gebruik liever geen waspoeder, wasverzachter of bleek.


3. Programma voor outdoorkleding

Stel de wasmachine in op het outdoor programma. Als je geen outdoor programma hebt op je wasmachine, kun je een keer extra spoelen.


4. Drogen met outdoorprogramma

Stop je jas in de wasdroger en kies ons speciale outdoorprogramma. De combinatie van de twee onderdelen (de juiste temperatuur en tijd) zorgt ervoor dat je outdoorkleding zijn vorm behoudt.


Herstel waterbestendigheid beter dan aan de lucht drogen AbsoluteCare

Met ons AbsoluteCare-systeem blijft de vorm van je kleding behouden en wordt deze hersteld, wat beter is dan aan de lucht drogen. DelicateCare past de temperatuur en de beweging van de trommel aan om de stoffen in de buitenkleding te beschermen en ervoor te zorgen dat ze de juiste hoeveelheid warmte krijgen.

Review je product
Review je product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We waarderen alle feedback die we ontvangen en moedigen alle beoordelingen aan, zolang ze je ervaring met het product weerspiegelen.