Wollen kleding is na de droog cyclus gekrompen in mijn droger

Laatst bijgewerkt 28-3-2020 18:48

Probleem

  • Wollen kleding is na de droog cyclus gekrompen in mijn droger
  • De droger wordt te warm

Heeft betrekking op

  • Droger Warmtepomp

Oplossing

 

  1. Gebruik uitsluitend het speciale programma voor behoedzaam drogen van hand wasbare wol. Het wasgoed onmiddellijk na het voltooien van het programma uit het apparaat halen.
  2. De droog cyclus voor wol van deze machine is goedgekeurd door "The Woolmark Company" voor het drogen van wollen kleding met het label "met de hand wassen", mits de kleding wordt gedroogd volgens de instructies die door ons in de handleiding werden afgegeven.


  3. Overschrijd de maximale lading niet die wordt aangegeven in de gebruiksaanwijzing van het programma of die op het display wordt weergegeven.
  4. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele AEG onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jou thuis leveren.