Was/droogcombinatie geeft 11 keer een geluidssignaal of start/pauze toets knippert 11 keer

Laatst bijgewerkt 31-3-2020 11:17

Probleem

  • Was/droogcombinatie geeft 11 keer een geluidssignaal of start/pauze toets knippert 11 keer

Heeft betrekking op

  • Was/droogcombinatie  

Oplossing

  1. Controleer de stroomtoevoer door een ander apparaat op hetzelfde stopcontact aan te sluiten. Wanneer het andere apparaat ook niet werkt is er mogelijk een probleem met de huisinstallatie.
    Gebruik nooit een verlengsnoer om apparaten aan te sluiten. Dit kan een kortsluiting of brandgevaar veroorzaken.
  2. Het apparaat resetten.Verwijder de stekker uit het stopcontact, wacht vervolgens 30 seconden en steek de stekker opnieuw in het stopcontact. Zet de was/droogcombinatie aan en kies een programma en druk vervolgens op start.
  3. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan. te vragen.

We adviseren om het apparaat niet meer te gebruiken, totdat het probleem is opgelost door een technicus. Haal de stekker uit het stopcontact en draai de kraan dicht.

Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele AEG onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jou thuis leveren.