Hoe kan ik de Wi-Fi-netwerkinstellingen op mijn AEG-wasmachine te resetten?

Laatst bijgewerkt 4-6-2021 08:53

Probleem

• Hoe kan ik de WiFi-netwerkinstellingen op mijn AEG-wasmachine te resetten?

Heeft betrekking op

• Wasmachine

Oplossing

Volg de onderstaande stappen, afhankelijk van het model van de wasmachine:

• Wasmachine uit de 9000-serie

1. Tik in het scherm met de programmalijst op de snelkoppeling  om het instellingenmenu te openen.

2. Tik op de WiFi op het display en er wordt een nieuw menu geopende.

3. Tik op Netwerk resetten.

• Wasmachine uit de 8000-serie

• Wasmachine 6000-serie

1. houd de toetsen en de  tegelijkertijd gedurende 10 seconden ingedrukt tot het tweede akoestische signaal.

- - - verschijnt op het display