Hoe was ik mijn fleece kleding?

Laatst bijgewerkt 12-3-2021 10:09

Geef je fleece kleding de best mogelijke verzorging en was het thuis. De beste resultaten bereik je door te wassen op een warme temperatuur met een fijn wasmiddel en geen wasverzachter. Fleece neemt makkelijk water op, kies tijdens het programma voor een extra spoelbeurt om alle wasmiddelresten uit de kleding te verwijderen.


1. Was fleece kleding met synthetische kleding

Was je fleece kleding niet met katoenen kleding, anders ontstaan er pluisjes. Was fleece kleding samen met synthetische kleding van polyester en nylon. Check het waslabel voor de juiste temperatuur (best niet meer dan 30° of 40°). Was de fleece kleding met een mild wasmiddel en gebruik geen wasverzachter.2. Strijk fleece kleding niet, gebruik stoom

Droog je jas op een sportkleding- of synthetisch programma. Maar strijk het niet. Probeer in plaats hiervan een stoomprogramma om je fleece jas op te frissen en kreukels te verwijderen.


3. Een fleece jas wassen

Maak de zakken van je jas leeg en sluit alle ritsen voor het wassen en drogen om het oppervlak van je fleece jas te beschermen.

Review je product
Review je product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We waarderen alle feedback die we ontvangen en moedigen alle beoordelingen aan, zolang ze je ervaring met het product weerspiegelen.