Hoe was ik mijn jas en dekbed van dons

Laatst bijgewerkt 14-5-2020 10:53

Onze AEG wasmachines en wasdrogers zorgen ervoor dat de veren in je dekbedden en je jas niet aan elkaar plakken. 


1. Gebruik lage temperaturen voor donsjassen en dekbedden

Zorg ervoor dat je donzen dekbed op een handwarm, fijn wasprogramma wast en stel het apparaat in op een extra spoelgang om eventuele wasmiddelresten te verwijderen.


2. Was kussens, -dekbedden en jassen in een wasmachine

Gebruik voor de beste droogresultaten het wolprogramma. Als je wasmachine niet beschikt over een wolprogramma kies dan een lang programma op een gemiddelde temperatuur en gebruik eventueel droogballen om ervoor te zorgen dat de kleding er licht, pluizig en heerlijk geurend weer uitkomt. Haal het pas uit de machine als het 100% droog is.


3. Bescherm het oppervlak van je jas van dons

Was je dons apart van andere kledingstukken met lege zakken, sluit klittenband lusjes en houd je ritsen gesloten om schade aan je jas te voorkomen.


3D Scan-technologie voor nauwkeurig drogen.

Geniet van uitgebreide droog prestaties met de unieke AEG 3DScan-technologie. De unieke sensor detecteert het vocht diep in kledingstukken tot wel 5 cm diep. Traditionele drogers zouden aangeven dat een jas droog is, maar de AEG 3DScan-technologie gaat door tot zelfs kledingstukken met dikke lagen nauwkeurig zijn gedroogd - je hoeft ze niet nog eens aan de lucht te drogen. Hierdoor blijft de vorm en volume van je jas beter dan wanneer deze aan de lucht droogt.

Review je product
Review je product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We waarderen alle feedback die we ontvangen en moedigen alle beoordelingen aan, zolang ze je ervaring met het product weerspiegelen.