Hoe was ik mijn overhemden

Laatst bijgewerkt 29-11-2021 10:57

Trends komen en gaan per generatie, maar het witte overhemd is een tijdloos item. Het is nu eenvoudig om te zorgen dat je overhemd er zonder stomen toch helder wit en tiptop uitziet.


1. Controleer het label

Knoop je overhemd voordat je het gaat wassen loss en vergeet de manchetten en kraag niet. Controleer de voorschriften op het label voor de beste temperatuur en basisrichtlijnen over de verzorging.


2. Kies je wasmiddel verstandig 

Als je wilt dat je overhemd er nieuw uit blijft zien, gebruik een wasmiddel dat bleekmiddel bevat, zodat je witte was echt wit blijft.


3. Laat genoeg ruimte over

Laat ruimte ter breedte van een hand tussen je kleding en de bovenkant van de trommel over om al je kleding te beschermen tegen wasmiddelresten veroorzaakt door overbelading.


Laat je overhemden weer als nieuw aanvoelen

Je favoriete overhemden hebben heel wat te verduren. Door de dagelijkse drukte verdwijnt het frisse, strakke gevoel waar je zo van houdt. Gebruik om dat gevoel binnen 30 minuten weer terug te krijgen onze wasmachines met ProSteam functie om die geurtjes te verwijderen en om dat onbetaalbare gevoel van zacht, schoon katoen weer terug te krijgen. Als je machine daarnaast een PlusSteam-optie heeft, wordt het wasprogramma beëindigd met stoom. Kreuken wordt zo met een derde verminderd, waardoor je minder hoeft te strijken.

Review je product
Review je product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We waarderen alle feedback die we ontvangen en moedigen alle beoordelingen aan, zolang ze je ervaring met het product weerspiegelen.