Hoe was ik mijn spijkerbroek?

Laatst bijgewerkt 19-1-2022 08:18

Een geweldige spijkerbroek is meer dan een kledingstuk, het is een investering. Als je jouw spijkerbroek de juiste hoeveelheid liefde en zorg geeft, wordt je spijkerbroek met de jaren beter en beter.


1. Je spijkerbroek wassen zonder te vervagen

Zorg ervoor dat je jouw spijkerbroek niet wast met witte of felgekleurde kleding, hier kan je spijkerbroek door verkleuren. Gebruik indien mogelijk het jeansprogramma op je wasmachine, dat is perfect voor alle soorten jeans.


2. Nieuwe spijkerbroek wassen - controleer het waslabel

Sommige fabrikanten van spijkerbroeken raden je aan om de eerste keer je broek met de hand te wassen: doe je spijkerbroek binnenstebuiten, meng een kleine hoeveelheid vloeibaar wasmiddel in het water en laat je spijkerbroek minimaal 45 minuten intrekken, beweeg af en toe de spijkerbroek door het water. Spoel je spijkerbroek af met koud water en hang je spijkerbroek aan de waslijn te drogen.


3. Wasmiddel voor jeans

Zorg ervoor dat je jouw spijkerbroek wast met het juiste wasmiddel. Er zijn veel wasmiddelen verkrijgbaar die speciaal zijn gemaakt voor gekleurde kleding. Vloeibare wasmiddelen of wasmiddel in capsules zijn veiliger voor de kleur van je spijkerbroek.


Was en verzorg je spijkerbroek

Ons ÖKOmix-systeem zorgt voor je spijkerbroek tijdens het wassen. In tegenstelling tot andere wasmachines die wasmiddel en wasverzachter in de trommel mengen, mengt ons exclusieve ÖKOMix systeem deze vooraf, voordat het water in aanraking komt met de kleding, voor een zachtere, meer zorgzame reiniging.

Review je product
Review je product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We waarderen alle feedback die we ontvangen en moedigen alle beoordelingen aan, zolang ze je ervaring met het product weerspiegelen.