Hoe was ik mijn sportkleding

Laatst bijgewerkt 10-11-2022 11:32

We raden je aan om een sportprogramma te kiezen, dit programma is speciaal ontwikkeld om sportkleding zo effectief mogelijk te wassen. Gebruik een wasmiddel dat speciaal is samengesteld om hardnekkige vlekken en geurtjes te verwijderen.


1. Zweetvlekken verwijderen

Katoenen T-shirts absorberen veel meer vocht, dus ze waarderen een beetje extra  liefde en zorg. Keer je T-shirt binnenstebuiten en giet wat  vloeibaar wasmiddel op het gebied van de oksels. Laat het wasmiddel ongeveer 30 minuten inweken en was het op de hoogste temperatuur die het label toelaat.


2. Programma voor sportkleding

Stel de wasmachine en de wasdroger * in op het sportkledingprogramma. Als je geen sportkledingprogramma hebt op je wasmachine, gebruik dan het synthetische programma.Kies voor een extra spoelbeurt als de kleding erg is. Droog geen katoen en synthetische kleding bij elkaar, deze kleding absorberen elkaars vocht.

* Alleen op bepaalde modellen


3. Zo houdt je jouw sporttas fris

Houd je sporttas tussen het sporten fris. Wanneer je een paar droogtrommel doekjes in je sporttas stopt, dan blijft je sporttas lekker fris ruiken. Laat je gedragen sportkleding  nooit in je sporttas zitten. Haal je sportkleding zo snel mogelijk uit je sporttas, ook wanneer je jouw sportkleding niet direct gaat wassen.


Was en verzorg je kleding

Ons ÖKOMix-systeem zorgt voor je sportkleding tijdens het wassen. In tegenstelling tot andere wasmachines die wasmiddel en wasverzachter in de trommel mengen, mengt ons exclusieve ÖKOMix systeem deze vooraf, voordat het water in aanraking komt met de kleding, voor een zachtere, meer zorgzame reiniging.

Review je product
Review je product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We waarderen alle feedback die we ontvangen en moedigen alle beoordelingen aan, zolang ze je ervaring met het product weerspiegelen.