Hoe was ik mijn wollen kleding?

Laatst bijgewerkt 27-10-2021 13:37

Wollen kleding dat jaren meegaat, is een geweldige investering als je er tenminste wel goed voor zorgt. Of het nu gaat om een luxe jas of een trui die je dagelijks aantrekt, als je dit advies volgt, gaan ze lang mee. 


1. Wol wassen in de wasmachine

Als je wasmachine geen wol programma bevat, kun je het best het koude wasprogramma gebruiken voor wol die alleen met de hand mag worden gewassen. Was wollen kledingstukken altijd binnenstebuiten.


2. Kies je wolwasmiddel met zorg

Gebruik geen super geconcentreerde wasmiddelen, 'bio'-wasmiddelen die enzymen bevatten of wasmiddelen die bleekmiddel bevatten.


3. Hoe kun je wollen kleding het beste opbergen

Bewaar je truien plat en opgevouwen om ze tegen uitrekken te beschermen. Als je ze moet ophangen, gebruik dan speciaal ontworpen kledinghangers om ze maximale ondersteuning te geven.


Stop wol in de droger

Je kunt wol ook gewoon in de wasdroger doen en hiermee in uitstekende conditie houden. AbsolutCare-wasdrogers bieden een uniek wol programma. De speciale trommelsnelheid houdt je wollen items plat tegen de zijkant van de trommel. Dit levert resultaten die net zo goed zijn als liggend drogen. Gegarandeerd geen krimpende kleding en bescherming tegen draaien en haken.

Registreer je producten
Registreer je producten

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

Vind je gebruikershandleiding
Vind je gebruikershandleiding

Los problemen op en vind instructies voor je apparaat.

Review je product
Review je product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We waarderen alle feedback die we ontvangen en moedigen alle beoordelingen aan, zolang ze je ervaring met het product weerspiegelen.