Kleding wassen om de kleuren te behouden

Laatst bijgewerkt 14-5-2020 11:35

Kleur kan verbleken en wordt sneller minder levendig dan donkere of witte kleding. Wanneer je de was met zorg en een zachte 'touch' behandelt, gaan je kleurrijke favorieten langer mee.


1. Kan ik kleuren en wit bij elkaar wassen?

We raden je aan om je kledingstukken op kleur te sorteren - felgekleurde kleding zoals paarse, rode en oranje kledingstukken, kunnen samen worden gewassen, evenals felblauw en groen. Witte kledingstukken moeten apart worden gewassen.


2.Vlekken verzorging

Sommige vlekken hebben wat extra zorg en aandacht nodig: controleer het kledingstuk van tevoren en beng een kleine hoeveelheid vloeibaar wasmiddel aan op de vlek en vervolgens in het water. Vermijd zeer hete programma's, aangezien vlekken of kleurdoorloop hiermee permanent kunnen worden ingesloten.


3. Bij twijfel het kledingstuk binnenstebuiten wassen

Keer je kledingstukken altijd binnenstebuiten om wrijving van vezels te minimaliseren. Zorg tevens dat er een ruimte van minimaal de breedte van je hand over blijft tussen het wasgoed en de bovenkant van de trommel. Kies een lage temperatuur met een fijnwas- of medium wasprogramma (maximaal 30 graden).


Zo was je kleding zonder dat de kleuren vervagen

Ons SoftWater-systeem zuivert water zodat wasmiddelen optimaal werken, zelfs bij lage temperaturen. Een milde maar uitgebreide wasbeurt zorgt ervoor dat de kleuren van je kleding even mooi blijven als op de dag van aankoop. Het draait allemaal om het water. Een uniek filtersysteem verwijdert schadelijke mineralen en onzuiverheden voor een milde maar uitgebreide reiniging.

Review je product
Review je product

Jouw mening is belangrijk voor ons. We waarderen alle feedback die we ontvangen en moedigen alle beoordelingen aan, zolang ze je ervaring met het product weerspiegelen.