Ontdek

Koelen en vriezen

Perfect georganiseerd

Een perfect georganiseerde koelkast betekent eenvoudiger toegang tot ingrediënten en een efficiëntere manier van koken. Koelkasten en vriezers van AEG hebben een reeks innovatieve opslagoplossingen die aan uw behoeften voldoen.

Flexibele opbergoplossingen met MultiSpace

MultiSpace, AEG's grote koel-vriescombinatie, bevat extra opslagruimte in de anders ongebruikte ruimte aan de bovenkant van het apparaat. Dat betekent 1.900mm van de totale opslaghoogte. 120mm hoger dan de traditionele ontwerpen die beschikbaar zijn. Wat meer ruimte betekent voor een grotere variatie van verse ingrediënten. De uitneembare plank en de verwijderbare lade maken deze koel-vriescombinatie tot een van de meest flexibele opbergoplossingen die op de markt zijn. Klaar om smaak naar gedurfde nieuwe hoogten te brengen.

Bekijk koelkasten met MultiSpace

1
Verplaatsbaar rek met flexibele bakken*

Het verplaatsbare rek met flexibele bakken maakt het organiseren van voedsel gemakkelijk en zorgt ervoor dat artikelen toegankelijk zijn wanneer u ze nodig heeft. Perfect om kleinere producten vers te houden en de afneembare deksels houden de ingrediënten vers.

2
Uittrekbare lade en uitneembare lade*

De uitschuifbare plank met verwijderbare bak biedt gemakkelijke toegang tot alles in de koelkast. Bewaar ingrediënten voor een complete maaltijd in de verwijderbare bak en draag de bak naar de werkplaats wanneer u klaar bent om te koken.

3
120 mm hoger

De extra 120 mm hoogte in de MultiSpace koelkast betekent meer ruimte voor een breder scala aan verse ingrediënten om recepten te verfijnen.

* afhankelijk van het model

AANPASBAAR AAN IEDERS SMAAK

Pas je koelkast naar wens aan met het CustomFlex® modulaire opslagsysteem. De deurcompartimenten kunnen binnen enkele seconden worden gewijzigd en verplaatst, waardoor u volledige flexibiliteit heeft. Clips voor kruiden. Doorzichtige dozen voor kazen. Veilige schappen voor zuivel, sauzen en specerijen. Orden de opslagruimte van uw koelkast op de manier die u wilt en maximaliseer die opslagruimte.

Bekijk de CustomFlex® koel- vries combinatie

DIRECTE TOEGANG

Krijg direct toegang tot ingrediënten weggestopt in de achterkant van uw koelkast met SpinView. Het eerste op de markt verkrijgbare rek dat 360 graden draait. Niet zoeken, niet herschikken. Directe toegang tot een verscheidenheid aan ingrediënten.

Bekijk SpinView koelkasten en vriezers

Vers dat langer goed blijft

Het maken van fantastisch voedsel vereist de meest smaakvolle ingrediënten. Het is de basis van iedere geweldige maaltijd. En als het op smaak aankomt, komt het op versheid aan - en de manier waarop u uw voedsel bewaart. Vertrouw op de innovatieve koelkasten en vriezers van AEG om ingrediënten op hun best te bewaren.

Het is bewezen dat vlees en vis tot 3 dagen langer meegaan op bijna nul graden dan bij standaardkoeling.

Koelen met precisie voor uitzonderlijk koken

Een heerlijke maaltijd begint met onberispelijke ingrediënten. Voedingsmiddelen zoals vlees en vis behouden hun smaak het best bij een bepaalde temperatuur - dicht bij 0 graden. Onze koel-vriezers hebben een speciaal vak voor Zero Degree, zodat uw ingrediënten precies de temperatuur hebben die ze nodig hebben. Zo kunt u genieten van het meest verse vlees of de meest verse vis en smullen van elke laatste hap.

Natuurlijke smaken op hun best

Ons TwinTech koelingssysteem zorgt ervoor dat de beste smaken die de natuur te bieden heeft, optimaal op temperatuur blijven. Alles, van boerenkool tot komkommer, blijft langer vers. Bladeren blijven krokanter, appels blijven knapperiger en alles is smakelijker. De ruime lade betekent ook dat als u veel verse producten koopt, er altijd ruimte is om het op die manier te behouden.

Met het TwinTech-koelsysteem werken de koel- en vriescompartimenten onafhankelijk om de optimale temperatuur en vochtigheid te behouden, zodat voedsel vers of bevroren blijft.

SMAKEN UIT DE NATUUR IN EXCELLENTE CONDITIE


Bescherm smaak, vergeet vorst. Houd verse en diepvriesproducten op hun best met het TwinTech + -systeem van AEG. Het houdt de temperatuur en luchtvochtigheid vakkundig in stand, met minimale schommelingen, zodat uw vriezer vorstvrij blijft en de kwaliteit van vers voedsel niet verslechtert. Fruit en groenten blijven knapperig en barst van smaak. Vlees en vis blijven zo fris en vers als de dag dat ze werden gekocht.

Optimale groente opslag

De verzegelde UltraFresh + crisper lade behoudt het beste vochtigheidsniveau voor verse ingrediënten. Het verwijdert alle extra condens en voorkomt dat fruit en groente uitdroogt. Zodat alle voedingsstoffen en smaken bewaard blijven op hun best.

Bekijk alle UltraFresh+ koelkasten en vriezers

Flexibele temperaturen

Houdt uw ingrediënten vers met de innovatieve MultiChill lade van AEG. Pas de temperatuur van de lade aan op de verschillende voedselsoorten met een druk op de knop. Of het nu vlees of vis is, koude drankjes of deli snacks - de MultiChiller lade past zich aan aan uw behoeften.

Bekijk MultiChill koelkasten

NoFrost

Met de AEG NoFrost is het makkelijker en sneller dan ooit tevoren. Standaard systemen moeten regelmatig ontdooid worden. NoFrost technologie verstopt de koelingscircuits achter de omliggende muren, wat resulteert in minder ijs en makkelijkere ontdooiing, wat u tijd en moeite bepaard.

Bekijk NoFrost koelkasten en vriezers