Ontdek

ProFresh Koel-vriescombinaties

De versheid uit de natuur bewaard

Ons TwinTech-koelsysteem zorgt ervoor dat de beste smaken die de natuur te bieden heeft op de meest optimale temperatuur worden bewaard. Alles van boerenkool tot komkommer blijft voor langere tijd op zijn allerverst. Blaadjes zijn frisser, appels zijn knapperiger en alles is lekkerder. Als u veel verse producten hebt gekocht, is er dankzij de zeer ruime lade altijd plek om het allemaal vers te houden.

Met het TwinTech-koelsysteem werken de compartimenten van de koelkast en de vriezer onafhankelijk van elkaar om zo de optimale temperatuur en vochtigheid te handhaven en het voedsel vers of ingevroren te houden

Met TwinTech® is het eenvoudig om elk ingrediënt te bewaren onder de optimale omstandigheden.

De ProFresh-koel-vriescombinatie

De smaken uit de natuur in topconditie

Bescherm de smaak, vergeet ijsvorming. Houd verse en diepvriesproducten op hun best met het TwinTech+-systeem van AEG. Dit systeem handhaaft de temperatuur en de vochtigheidsgraad vakkundig en met minimale schommelingen, zodat uw diepvriezer ijsvrij blijft en de kwaliteit van uw verse voedsel niet verslechtert. Groenten en fruit blijven fris en barstensvol smaak. Vlees en vis blijft even vers en mals als op de dag van aankoop.

AAN TE PASSEN NAAR IEDERS SMAAK

Pas uw koelkast precies aan naar uw wens met het modulair CustomFlex®-bewaarsysteem. De deurvakken kunnen binnen een paar seconden worden veranderd en verplaatst, voor volledige flexibiliteit. Clips voor kruiden. Doorzichtige dozen voor kazen. Vaste schappen voor zuivel, sauzen en specerijen. Organiseer uw koelkastopslag net zoals u dat wilt en maximaliseer de opslagruimte.

Het is bewezen dat vlees en vis tot maar liefst 3 dagen langer mee gaan wanneer men ze bewaart op bijna nul graden t.o.v. standaard temperaturen.

NAUWKEURIGE KOELING VOOR BUITENGEWOON KOKEN

Een indrukwekkende maaltijd begint met onberispelijke ingrediënten. Voedingswaren zoals vlees en vis bewaren hun smaak het best wanneer ze op een bepaalde temperatuur worden bewaard, namelijk dicht bij 0 graden. Een aantal van onze inbouwkoelkasten beschikken daarom over een speciaal LongFresh 0° compartiment, zodat u deze ingrediënten kan bewaren op de juiste temperatuur die ze nodig hebben. Zo geniet u bij iedere hap van het meest verse vlees of vis.