Ontdek

ProFresh Koel-vriescombinaties

De versheid van de natuur Behouden

Ons TwinTech koelingssysteem zorgt ervoor dat de beste smaken die de natuur te bieden heeft, optimaal op temperatuur blijven. Alles, van boerenkool tot komkommer, blijft langer op hun aller verst. Bladeren blijven krokanter, appels blijven knapperiger en alles is smakelijker. De ruime lade betekent ook dat als je veel verse producten koopt, er altijd ruimte is om het op die manier te behouden.

Met het TwinTech-koelsysteem werken de koel- en vriescompartimenten onafhankelijk om de optimale temperatuur en vochtigheid te behouden, zodat voedsel vers of bevroren blijft.

Met TwinTech® is het eenvoudig om elk ingrediënt te bewaren onder de optimale omstandigheden.

De ProFresh-koel-vriescombinatie

De smaken uit de natuur in topconditie

Bescherm de smaak, vergeet ijsvorming. Houd verse en diepvriesproducten op hun best met het TwinTech+-systeem van AEG. Dit systeem handhaaft de temperatuur en de vochtigheidsgraad vakkundig en met minimale schommelingen, zodat uw diepvriezer ijsvrij blijft en de kwaliteit van uw verse voedsel niet verslechtert. Groenten en fruit blijven fris en barstensvol smaak. Vlees en vis blijft even vers en mals als op de dag van aankoop.

AAN TE PASSEN NAAR IEDERS SMAAK

Pas uw koelkast precies aan naar uw wens met het modulair CustomFlex®-bewaarsysteem. De deurvakken kunnen binnen een paar seconden worden veranderd en verplaatst, voor volledige flexibiliteit. Clips voor kruiden. Doorzichtige dozen voor kazen. Vaste schappen voor zuivel, sauzen en specerijen. Organiseer uw koelkastopslag net zoals u dat wilt en maximaliseer de opslagruimte.

Het is bewezen dat vlees en vis tot 3 dagen langer meegaan op bijna nul graden dan bij standaardkoeling.

Precisiekoeling voor uitzonderlijk koken

Een heerlijke maaltijd begint met onberispelijke ingrediënten. Voedingsmiddelen zoals vlees en vis behouden hun smaak het best bij een bepaalde temperatuur - dicht bij 0 graden. Onze koel-vriezers hebben een speciaal vak voor Zero Degree, zodat je ingrediënten precies de temperatuur hebben die ze nodig hebben. Zo kan je genieten van het meest verse vlees of de meest verse vis en smullen van elke laatste hap.