Ontdek

ProClean™ Vaatwassers

De eerste op de markt

Voor het eerst uw vaatwasser moeiteloos in- en uitladen

De ComfortLift-vaatwasser van AEG

Uniek liftsysteem om de vaat eenvoudig uit te ruimen

De nieuwe AEG ComfortLift® vaatwasser is de eerste vaatwasser waarbij de onderste korf - met belading - bij het uitrijden vanzelf omhoog komt. Zo kunt u, zonder te bukken, efficiënter uitladen en doeltreffender inladen.

De satellietsproeiarm
1
Perfect schone vaat

De ProClean™ vaatwassers maken gebruik van maar liefst drie sproeiarmen. Dit zorgt voor een onberispelijk afwasresultaat. De onderste, innovatieve satellietsproeiarm werkt met een dubbele rotatie waardoor, zelfs bij een volle lading, het water alle hoeken en randen van de vaat bereikt.

Kwetsbaar glas
2
Ultieme bescherming dankzij SoftGrips

De glazen worden op een veilige, behoedzame wijze op hun plaats gehouden dankzij de SoftGrips.

Het zachte sluitmechanisme in de ComfortLift-vaatwasser van AEG
3
Vaat eenvoudig inladen

Met de ComfortRails glijdt u de mand heel soepel in zijn plaats zonder de borden te laten rammelen.

AEG SoftGrips en SoftSpikes die een delicaat glas op zijn plaats houden

De beste zorg voor uw glaswerk

Champagne verdient om gedronken te worden uit uw beste champagneglas. Naast het speciale glaswasprogramma houdt ProClean™ elke voet goed vast met rubberen SoftGrip-klemmen. Dit beschermt tegen kantelen terwijl de rubberen SoftSpikes® voor extra steun zorgen. Met ProClean™ is geen gelegenheid te klein voor uw beste glaswerk.

Natuurlijk drogen

Zorg ervoor dat uw servies altijd perfect klaar is met AirDry. De nieuwe technologie in onze ProClean™-vaatwasser gebruikt natuurlijke luchtstroom om uw servies droog te maken. 10 minuten voor het einde van de cyclus opent de deur automatisch om de lucht te laten circuleren. Hierdoor bespaart u tijd, energie en wordt uw servies perfect schoon.

De AEG Glasmand beschermt delicate champagneglazen

Bekroonde bescherming

Met het nieuwe glazenrek van AEG kunt u zelfs de meest delicate glazen probleemloos in de vaatwasser wassen. Ons universele glazenrek is ontworpen met een grotere capaciteit en flexibiliteit dan glassystemen in andere vaatwassers en er kunnen maximaal 8 wijnglazen veilig in worden geplaatst. Ook is het instelbaar, zodat het met glazen van verschillende afmetingen gebruikt kan worden. U kunt uw mooiste glazen dus zo vaak als u wilt gebruiken en wassen. Universele pasvorm voor alle vaatwassers van 60 en 45 cm, kan plat gevouwen worden tot 5 cm diepte voor eenvoudige opberging.

Meer voordelen van onze vaatwassers

Meer ruimte en flexibiliteit

Zelfs het servies dat wordt gebruikt tijdens de grootste feestmaaltijden kan gemakkelijk worden schoongemaakt met ProClean™. In de XXL-kuip passen maximaal 15 couverts en dat is de grootste op de markt. Of u nu voor veel gasten hebt gekookt of gewoon grote pannen hebt gebruikt, zelfs de grootste ladingen worden smetteloos schoon. En de vaatwasser neemt niet meer ruimte in uw keuken in.

Verfijnde programma's

Een fris schoon wijnglas en schone pannenset

Verfijnde programma's

AEG-vaatwassers zijn geschikt voor alle verschillende soorten ladingen. Ons ProClean™-assortiment beschikt over een geavanceerde Sensorlogic-functie, die met behulp van twee sensoren de grootte en vervuiling van uw serviesgoed detecteert. Het geselecteerde programma wordt hierdoor vervolgens afgestemd op de eisen van uw specifieke lading.

Het Extra Silent-programma van de AEG ProClean

Zwijgen is goud

Met het Extra Silent-programma dat slechts 37dB geluid maakt, zijn deze apparaten de meest geruisloze apparaten in hun klasse. Dit betekent dat u in alle rust van uw etentje of glas wijn kunt genieten. De Time Beam-technologie projecteert een rode straal op de vloer, zodat u precies weet wanneer uw apparaat werkt en wanneer uw afwas klaar is.