Sharpen your senses
Sharpen your senses

ERVAAR HET NIEUWE KOKEN

Bereid moeiteloos een restaurantwaardig diner dankzij onze sensorgestuurde keukeninbouwapparaten. Maak indruk op je vrienden en familie en wordt meesterchef in je eigen keuken.

 

Nieuwe inductiekookplaten

Ontdek het nieuwe inductiekoken

AEG verlegt de grenzen van inductiekoken. Onze nieuwste SenseCook kookplaten bieden je de laatste innovaties op het vlak van sensortechnologie. Bakken, braden of koken. Met behulp van de temperatuursensoren – jouw persoonlijke souschefs! – heb je alles op elk moment perfect onder controle. De SensePro® met draadloze temperatuursensor voelt het kookproces heel precies aan. Voor het juiste bakresultaat is de SenseFry® met speciale sensor onder het glas de ideale keuze. En met de SenseBoil® is overkoken voorgoed verleden tijd. 

Kortom, met de AEG inductiekookplaten haal je het beste uit jouw culinaire vaardigheden en maak je gerechten die een genot zijn voor alle zintuigen.

Maximale flexibiliteit FlexiBridge

Zie je het graag wat groter? Een inductiekookplaat met FlexiBridge heeft 4 aparte segmenten die je eenvoudig met elkaar kunt verbinden, in functie van de grootte en de vorm van de pannen. De 4 segmenten samen vormen een van de grootste kookzones, perfect voor supergrote stoofpannen. Pas jouw kookzone naar wens aan en koppel maximaal 4 kookzones om het meeste te halen uit de beschikbare ruimte. Met FlexiBridge worden complexe maaltijden met grote pannen of veel schotels plots heel eenvoudig.

 

De voordelen van Stoom

De voordelen van stoom

Koken met stoom? AEG maakt het je gemakkelijk. Door te kiezen voor een volwaardige AEG stoomoven die zowel 100% stoom aanbiedt als combinatiemogelijkheden met hete lucht, maak je de meest verfijnde gerechten in een handomdraai klaar. Onze ovens zijn het neusje van de zalm op vlak van technologie en gebruiksgemak.

SteamBoost & SteamPro Perfectioneer elk gerecht

Met de SteamBoost oven met volledige stoomfunctie haal je meer smaak uit jouw gerechten. De SteamBoost combineert alle mogelijkheden van een AEG heteluchtoven met de voordelen van stoom. De SteamPro oven is onze meest geavanceerde oven. De vochtsensor garandeert op elk moment de perfecte verhouding tussen stoom en hete lucht. Benieuwd naar deze smaakmakers?

COMFORTLIFT - UNIEK LIFTSYSTEEM

De AEG ComfortLift® vaatwasser is de eerste vaatwasser die dankzij de vernieuwde technologie ervoor zorgt - met belading – dat de vaat bij het uitrijden vanzelf omhoog komt. Zo kun je, zonder te bukken, efficiënter uitladen en doeltreffender inladen. Een vaatwasser die ontworpen is om het jou gemakkelijker te maken.