Ontdek

ProSource

De ProSource-kraan in een stijlvolle keuken

Meer tijd en aandacht voor het koken

Nooit meer wachten tot het water kookt. Met ProSource komt het uit de kraan als u het nodig hebt. U kunt meer tijd besteden aan het creatief bereiden van pastagerechten in plaats van te wachten tot de pan met water kookt. En langer genieten van uw welverdiende kopje thee dan het maken ervan. Het koolstoffilter zuivert uw water en ProSource verwarmt alleen wat u gebruikt. Dus het is niet alleen de snelste manier om water te koken, het is ook de  meest efficiënte en milieuvriendelijkste manier.

ProSource

De eenvoudigste manier om het water te krijgen dat u nodig hebt.

Een man vult een pan met kokend water recht uit de ProSource-kraan

Al uw waterbehoeften, met maar één kraan

ProSource is 3 kranen in 1. Vanaf 20 graden tot 100 graden hebt u koud, warm en kokend water bij de hand. Perfect voor een verfrissend drankje, water voor de afwas of een kopje thee.

De uitloop kan veilig aangeraakt worden terwijl er kokend water uit de kraan komt

Veilig en stijlvol

ProSource combineert een stijlvol design met veiligheid waarop u kunt vertrouwen. Voor meer veiligheid kan de kraan alleen worden gebruikt wanneer het kinderslot wordt ingedrukt. De uitloop is geïsoleerd en voelt altijd koel aan. Er zijn vijf gekleurde ringen en twee kraanontwerpen om uit te kiezen, verkrijgbaar in chroom of rvs. Het is dus geen verrassing dat de kraan door Red Dot gekozen is als het beste ontwerp in zijn klasse.

Zuiver water voor een echtere smaak

Geniet vanuit het comfort van uw eigen keuken van water zo puur als een bergbeek. Het geavanceerde filtersysteem verwijdert onzuiverheden zoals chloor en kalkafzetting. Zo maakt u elk kopje thee en koffie lekkerder met water dat smaakt zoals het hoort te smaken. En na twaalf maanden zijn de filters eenvoudig te vervangen.