Ontdek

Stofzuigers

Prestaties op ieder oppervlak

Hoe groot uw huis ook is, onze stofzuigers met zak helpen u het schoon, opgeruimd en gezond te houden. Van tapijt tot laminaat, bank tot voetenbankje, de krachtige zuiging maakt alle soorten vloeren en meubilair stofvrij. De gesloten zakken voorkomen dat stofdeeltjes bij het vervangen van de zak in de lucht terechtkomen. Zo wordt u beschermd tegen symptomen van allergieën en astma. Dit maakt stofzuigers met zak een fantastische keuze voor prestaties en hygiëne.

De AEG X Power - CX8 draadloze stofzuiger
X Power

Met zijn lange gebruikstijd zorgt X Power voor resultaten die geen andere draadloze stofzuiger kan evenaren.

Bekijk de Silent Performer met stofzak

Geen snoer, geen grenzen

Reik verder en stofzuig met volledige bewegingsvrijheid. Onze draadloze stofzuigers zijn mobiel, lichtgewicht en eenvoudig op te bergen. Zo kunt u moeiteloos door verschillende kamers bewegen zonder te hoeven letten op het dichtstbijzijnde stopcontact. En onze bekroonde X Power maakt uw hele huis schoon met een enkele oplaadbeurt van zijn krachtige lithiumbatterij. Dit maakt draadloze stofzuigers een voortreffelijke keuze voor beweeglijkheid en prestaties.

Bespaar geld, optimaliseer de schoonmaak

Bespaar uzelf tijd, geld en moeite - en koop nooit meer stofzuigerzakken. Bij stofzuigers zonder zak ziet u meteen wanneer de stofzuiger moet worden geleegd. Dit zorgt voor de beste stofopname op al uw oppervlakken, omdat een overvolle stofzak één van de belangrijkste oorzaken is van het verlies van zuigkracht. Dit maakt stofzuigers zonder zak een fantastische keuze voor prestaties en besparing.