Klik hier

Try before you buy

Maak kennis met de ProCombi® stoomoven en reserveer een workshop of demonstratie.

Klik hier

AEG combi-stoomoven workshops

Maak kennis met de AEG Cooking Club en ontdek een nieuwe manier van koken. Voor iedereen met een voorliefde voor koken, maar ook voor iedereen die een gezonde maaltijd op een snelle manier wil bereiden en toch culinair wil genieten.
U kunt kiezen uit de volgende sessies:

AEG ProCombi® multifunctionele stoomoven demonstratie (gratis) - Alphen aan den Rijn

Tijdens de demonstratie krijgt u uitleg over de werking en de verrassende eigenschappen van de AEG ProCombi® multifunctionele stoomoven. Onze kok gaat hiermee een gerecht bereiden en u kunt proeven wat het resultaat is. Zo krijgt u een idee van wat u zelf zou kunfnen met dit apparaat in uw keuken.

Deze demonstratie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. De demonstraties worden alleen gegeven in Alphen aan den Rijn en beginnen om 14.00 (vanaf 16 april om 13.30). Max. 20 deelnemers.


AEG ProCombi® multifunctionele stoomoven workshop (€ 29,-) - meerdere locaties

Workshop AEG stoomoven ProCombiWilt u zelf ervaren wat voor mogelijkheden de AEG ProCombi® multifunctionele stoomoven biedt, dan kan dat natuurlijk ook. In deze workshop krijgt u eerst een korte demonstratie van de oven en vervolgens gaat u onder leiding van onze chefkok in de kookstudio zelf aan de slag om een heerlijk voor- en hoofdgerecht te bereiden. Na afloop kunt u samen met de andere deelnemers aan tafel genieten van de klaargemaakte gerechten. Zo kunt u zien wat er precies kan met een AEG combi-stoomoven.

Deze workshop is bedoeld om u uitgebreid kennis te laten maken met de combi-stoomovens van AEG. Wordt u hierna enthousiast en schaft u in de zes maanden voor of na de workshop een combi-stoomoven aan, dan krijgt u dit bedrag terug met dit formulier. Restitutie vindt plaats na deelname aan de workshop tot een maximum van twee personen per boeking.

De duur van de workshop is 2 à 2,5 uur. Max. 16 deelnemers.

Direct reserveren

In Alphen aan den Rijn worden de workshops gegeven op zaterdag, deze beginnen om 10:30 uur. Op de overige locaties worden de workshops één keer per maand gegeven, op donderdag om 14:00 uur.

locaties AEG kookworkshop


Contact

E-mail: aeg.cookingclub@electrolux.nl
Tel: 0172 - 468 468

Wijzigingen en annuleringen onder voorbehoud. Bekijk hier de voorwaarden en bepalingen.

 • Bekijk hier al onze recepten
  Alle Recepten
 • Gratis demonstratie
  Gratis introductie kookworkshop

  Ontdek alle mogelijkheden van de combi-stoomoven tijdens de gratis demonstratie.

  Reserveer hier
 • Achter de schermen
  Achter de schermen

  Proef alvast de sfeer van onze kookstudio en bekijk hier de foto's.

  Klik hier
 • Cooking Club Nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van exclusief Cooking Club nieuws, speciale aanbiedingen, de nieuwste recepten en nog veel meer...

   
  Algemene voorwaarden
   
  Bedankt voor uw inschrijving!

 
 
Sluiten