Productdetails

Volledig afgedicht PureFlow-systeem voor superieure prestaties en geavanceerde zuivering zonder enig probleem.

Voordelen

AEG - Stofzuiger zonder zak - LX9-3-ÖKO

Langdurige prestaties

Het revolutionaire 3D-filter, een cruciale stap in het filtersysteem dat uit 7 stappen bestaat, zorgt voor superieure reinigingsprestaties, met een minimaal verlies van zuigkracht.

AEG - Stofzuiger zonder zak - LX9-3-ÖKO

De duurzame manier

Voor een duurzamere manier van stofzuigen gebruiken we zoveel mogelijk gerecycled materiaal in LX 9 ÖKO. Het gehalte aan gerecycled plastic in de stofzuiger is 60% en de verpakkingsdoos is gemaakt van 100% gerecycled materiaal - voor een groener huis en een groenere wereld.

AEG - Stofzuiger zonder zak - LX9-3-ÖKO

Een in hygiënisch opzicht schoner huis

Het HEPA-filtratiesysteem kan tot 99,999%* van de deeltjes tot maar liefst 0,3 micron filteren. Dat is de grootte van fijn stof, huisstofmijten en allergenen. Zo ontstaat een schonere lucht.

*Gebaseerd op externe tests op filtratie van microstofdeeltjes met een grootte van 0,3-10 µm op basis van standaard IEC62885-2:2021, 5.14 met gebruik van standaard zand-/stofdeeltjes.

AEG - Stofzuiger zonder zak - LX9-3-ÖKO

Stijl en gemak

Het intuïtieve systeem voor het legen van het stofreservoir en gemakkelijke toegang tot het filter zorgt voor snel en eenvoudig onderhoud.

AEG - Stofzuiger zonder zak - LX9-3-ÖKO

Filter dat levenslang meegaat

Met het exclusieve filter dat levenslang meegaat en nooit vervangen hoeft te worden, hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

10 jaar garantie op de motor van jouw LX9 stofzuiger

Registreer je AEG LX9 stofzuiger zonder zak en geniet van 10 jaar garantie op de motor. Bekijk de garantievoorwaarden voor meer informatie. Heb je al een LX9 stofzuiger, registreer direct je product!

Accessoires

Ondersteuning 

Wist je dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder het probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyAEG en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en andere documenten
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyAEG Reserveonderdelen en accessoires Support
man folding towels