AEG Keukendesignprojecten

Als toonaangevende leverancier van huishoudelijke apparaten, die al meer dan 100 jaar het leefcomfort verbetert, streven wij ernaar om met onze producten en diensten wenselijke oplossingen en geweldige ervaringen te creëren die het dagelijkse leven van mensen en de gezondheid van onze planeet verrijken.

Wij verlenen onze diensten aan klanten over de hele wereld en beschikken over uitgebreide kennis van de Europese markt, waaronder voorschriften inzake bouw en ontwerp, keukentrends, consumenten en inzichten in de bruikbaarheid van apparaten.

Realiseer je volgende visie

Wij gaan verder dan het leveren van keukenapparatuur van uitstekende kwaliteit voor bouw- en designprojecten. Wij geloven dat sterke wereldwijde merken, samen met toegewijde lokale teams, de belangrijkste redenen zijn dat de Electrolux Group zo’n lange geschiedenis heeft als toonaangevende leverancier voor de projectbranche in veel markten. Sinds onze oprichting in Berlijn in 1883 hebben we ons nooit genoegen genomen met goed genoeg, en wij vinden dat jij dat ook niet hoeft te doen. We leveren nooit in op innovaties, keukentrends en klantbehoeften, waardoor wij de beste partner zijn om je visie te realiseren.

Volledige keukenoplossingen op contractbasis

Wij bieden de meest persoonlijke en complete keukenoplossing voor alle soort bouw-, architectuur- en designprojecten. Van een ultra-luxe complex tot de meest eenvoudige accommodatie - wij hebben de perfecte passende selectie keukenapparatuur om aan alle verwachtingen te voldoen.

De NeverEnding Kitchen

TRIBOO en Electrolux werken vanaf 11 juni 2020 samen aan 'De NeverEnding Kitchen'. Triboo zorgt dat grondstoffen nooit meer verloren gaan. In alles wat ze doen bouwen ze aan harmonie tussen mens en natuur. Electrolux is de absolute wereldspeler in duurzame productie. Beide partijen komen met doelstellingen op het gebied van circulariteit. Zo willen ze de afvalberg verkleinen, verspilling van grondstoffen voorkomen, CO2-uitstoot reduceren en de circulaire economie tot een realiteit maken.

Verduurzaming vakantieparken

Landal GreenParks werkt samen met Electrolux en heeft de vakantiewoningen voorzien van AEG en Zanussi apparatuur. Al tientallen jaren is Electrolux – moederbedrijf van de merken AEG en Zanussi – industrieleider op het gebied van duurzaamheid. Er is voor Electrolux gekozen omdat zij het meest circulaire bedrijf op het gebied van keukenapparatuur en witgoed zijn.

Er liggen grote kansen om bij consumenten drempels weg te nemen die nu meer duurzame beslissingen in de weg staan. Consumenten willen wel duurzamer leven, zeker de generatie die het over enkele jaren voor het zeggen heeft; de Millenials, maar worden vaak beperkt door het gebrek aan mogelijkheden.

Wereldwijde projecten

Dankzij de aanwezigheid van Electrolux Group in meer dan 150 landen, hebben wij de mogelijkheden om nationale of internationale projecten te realiseren. Onze diepgaande kennis in het ontwerpen en produceren van huishoudelijke apparatuur en onze jarenlange ervaring in de projectwereld geven ons alle referenties om de beste keukenoplossingen te leveren. 

Klaar voor je volgende project?

Ons team van experts staat klaar om jouw visie samen uit te werken.

Volledige keukenoplossingen

Electrolux Groep staat al meer dan 100 jaar aan de top van het innoveren van keukenapparatuur. Onze ambitie is om te herdefiniëren wat jij verwacht van je huishoudelijke apparaten. Daarom willen wij de grenzen van het dagelijkse leven verleggen en hebben wij uitgebreide kennis vergaard over hoe keukenapparatuur wordt gebruikt; van Tokio tot Lima, en van Stockholm tot Johannesburg. Wij bieden volledige contractuele keukenoplossingen voor bouw- en designprojecten. Van ulta-luxe tot de eenvoudige klassiekers – wij beschikken over de kennis en de producten die perfect passen.

Ruim aanbod van apparaten

Van apparaten voor de keuken tot de wasruimte en het welzijn, wij hebben een compleet en uitgebreid aanbod.  Bij AEG creëren en ontwerpen we eersteklas apparaten om aan het meest veeleisende project te voldoen. Bovendien hebben wij een uitbreide kennis van de culinaire trends en een goed begrip van de diversiteit van de kookcultuur in Europa - waardoor wij de perfecte partner zijn om te kiezen voor je bouwproject.

Installaties van topniveau

Wij streven ernaar onze klanten een van de beste installatie-ervaring te geven. Dankzij voortdurende innovatie maken wij de installatie van onze ingebouwde keukenapparaten, zoals ovens, kookplaten, vaatwassers en koelkasten zo eenvoudig mogelijk. Dit blijkt bijvoorbeeld uit onze PerfectFit-oplossing, die installateurs een snel, eenvoudig en nauwkeurig proces biedt met tot wel 25% minder installatiestappen en slechts één enkele Torx-schroevendraaier. 

Download de AEG Installatie-app

De Electrolux Installatie-app (Installer app) is exclusief voor professionele installateurs van apparaten en biedt de snelste en eenvoudigste manier om apparaten van onze merken Electrolux en AEG te installeren.

 

DOWNLOAD IN APP STORE >

DOWNLOAD IN PLAY STORE >

Wereldwijd succes - lokale expertise

Het is onze missie om de voorkeurspartner te zijn, zodat wij de beste, innovatieve oplossingen en diensten kunnen bieden voor jouw project. Ons succes is te danken aan ons ruime aanbod keukenapparaten en onze toegewijde teams van deskundigen met kennis van de lokale markt. De Electrolux Group is al jarenlang een toonaangevende leverancier van projectkeukens op vele markten over de hele wereld. Meer weten over deze wereldwijde projecten? Ontdek hieronder ons digitale magazine.

Klaar voor je volgende project?

Ons team van experts staat klaar om jouw visie samen uit te werken.

Duurzaamheid = topprioriteit Electrolux-Group

AEG behoort tot de Electrolux-Group uit Zweden, een van de meest toonaangevende Scandinavische landen inzake duurzaam ondernemen. Onze groep streeft wereldwijd naar betere producten, betere productiemethodes en een betere maatschappij. Dat doen we trouwens mét succes, zoals blijkt uit enkele recente cijfers. Het project ‘Colour The Trees’ dat we lokaal oprichtten om minder papieren catalogi te drukken en meer digitaal te gaan, past perfect in dit duurzame kader.

Electrolux is erkend als een globale leider in het reageren op de klimaatverandering door CDP, de internationale niet-winstgevende organisatie die duurzame economieën stimuleert

Realiseer je volgende project

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Of wens je meer informatie of documentatie? Neem contact met ons op via het formulier hieronder.