AWARDS

 

We ontwerpen onze producten niet alleen om er mooi uit te zien in je huis, we maken ze ook makkelijk in gebruik. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, maar we laten je graag overtuigen door anderen. Onze producten winnen regelmatig awards voor hun moderne design en innovatieve toepassingen.

 

Bekijk hieronder een aantal van deze awards die we hebben gewonnen in verschillende productranges.

 

AEG inductie kookplaat BEST GETEST februari 2020

Onze AEG inductie kookplaten hebben in februari het predicaat ''best getest'' ontvangen van de Consumentenbond. Het gaat om de volgende modellen:

IKE64450XB
IKE6445SFB
IKB64301FB
IKB6430SFB 
IKB64301XB

AEG FX9 - Gekozen Product van het jaar 2020

De AEG FX9 range bestaande uit 6 modellen is gekozen tot Product van het jaar 2020 en de categorie “Draadloze stofzuigers”.

Bekijk de AEG FX9 stofzuiger

AEG QX9 steelstofzuiger

De AEG QX9 steelstofzuiger heeft de iF Design Awards gewonnen vanwege het innovatieve productontwerp. Daarnaast is de AEG QX9 steelstofzuiger onze stilste en krachtigste 2in1 draadloze stofzuiger die net zo geavanceerd, comfortabel en krachtig zuigt als hij eruitziet.

 

Bekijk de AEG QX9

AEG FiberPro 3DScan-technologie wasdroger BEST GETEST februari 2020

Onze AEG FiberPro warmtepompdrogers met 3DScan-technologie hebben in februari 2020 het predicaat "Beste getest" ontvangen van de Consumentenbond.

Bekijk wasdrogers met 3DScan-technologie

AEG L7FENQ96 Prosteam AutoDose best reviewed

In augustus 2019 is onze AEG L7FENQ96 Prosteam AutoDose wasmachine als beste beoordeeld door consumenten op Kieskeurig.nl

Bekijk de AEG L7FENQ96

AEG T8DB84GW best reviewed

In augustus 2019 is onze AEG T8DB84GW wasdroger als beste beoordeeld door consumenten op Kieskeurig.nl

Bekijk de AEG T8DB84GW

QUICKSELECT VAATWASSER

De AEG QuickSelect vaatwasser heeft de Red Dot Design Award gewonnen vanwege zijn innovatieve productontwerp.

De QuickSelect vaatwasser maakt gebruik van een nieuw bedieningspaneel voor de vaatwasser en een eenvoudige gebruikersinterface.
Op het Ecometer-display wordt de energieverbruik weergegeven op basis van de gekozen tijd en opties, waardoor de gebruiker op de meest duurzame manier wordt geleid om het product te gebruiken.

 

Bekijk de AEG QuickSelect

AUTODOSE WASMACHINE

De AEG wasmachine met AutoDose heeft de Red Dot-prijs gewonnen vanwege zijn uitstekende ontwerp. De AEG AutoDose-technologie biedt een grondige reiniging en de beste verzorging voor je kleding.

Dankzij AutoDose wasmiddel doseersysteem met automatische dispenser wordt precies de juiste hoeveelheid wasmiddel voor elke wasbeurt toegevoegd. 

Bekijk AEG AutoDose

SENSEPRO KOOKPLAAT

De AEG SensePro-kookplaat heeft de iF Design Awards gewonnen vanwege het innovatieve productontwerp. Daarnaast is de SensePro-kookplaat de eerste kookplaat ter wereld met een draadloze temperatuursensor zonder batterijen. Zo kun je jouw kookkunsten naar een hoger niveau tillen en restaurantwaardige maaltijden bereiden.

 

Bekijk de SensePro kookplaat

GOURMET 7 BLENDER

De AEG Gourmet 7 Blender heeft een Red Dot award gewonnen vanwege het innovatieve productontwerp. Mix de beste ingrediënten nauwkeurig voor optimale smaak en textuur.

Bekijk de Gourmet 7 blender

AEG T8DE86CS best reviewed

In april 2019 is onze AEG T8DE86CS wasdroger als beste beoordeeld door consumenten op Kieskeurig.nl

Bekijk de AEG T8DE86CS