AWARDS

 

We ontwerpen onze producten niet alleen om er mooi uit te zien in je huis, we maken ze ook makkelijk in gebruik. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, maar we laten je graag overtuigen door anderen. Onze producten winnen regelmatig awards voor hun moderne design en innovatieve toepassingen.

 

Bekijk hieronder een aantal van deze awards die we hebben gewonnen in verschillende productranges.

 

QUICKSELECT VAATWASSER

De AEG QuickSelect vaatwasser heeft de Red Dot Design Award gewonnen vanwege zijn innovatieve productontwerp.

De QuickSelect vaatwasser maakt gebruik van een nieuw bedieningspaneel voor de vaatwasser en een eenvoudige gebruikersinterface.
Op het Ecometer-display wordt de energieverbruik weergegeven op basis van de gekozen tijd en opties, waardoor de gebruiker op de meest duurzame manier wordt geleid om het product te gebruiken.

 

Bekijk de AEG QuickSelect

AUTODOSE WASMACHINE

De AEG wasmachine met AutoDose heeft de Red Dot-prijs gewonnen vanwege zijn uitstekende ontwerp. De AEG AutoDose-technologie biedt een grondige reiniging en de beste verzorging voor je kleding.

Dankzij AutoDose wasmiddel doseersysteem met automatische dispenser wordt precies de juiste hoeveelheid wasmiddel voor elke wasbeurt toegevoegd. 

Ontdek meer

SENSEPRO KOOKPLAAT

De AEG SensePro-kookplaat heeft de iF Design Awards gewonnen vanwege het innovatieve productontwerp. Daarnaast is de SensePro-kookplaat de eerste kookplaat ter wereld met een draadloze temperatuursensor zonder batterijen. Zo kun je jouw kookkunsten naar een hoger niveau tillen en restaurantwaardige maaltijden bereiden.

 

Bekijk de SensePro kookplaat

GOURMET 7 BLENDER

The AEG Gourmet 7 Blender has won the Red Dot award for its outstanding design.

Gourmet Blender 7 will let you bring out more flavour from each ingredient. Treat the ingredients with the care they deserve to preserve their best properties and freshness. Discover a new way of mixing - at the touch of a button.

Ontdek meer

AEG T8DE86CS best reviewed

In april 2019 is onze AEG T8DE86CS wasdroger als beste beoordeeld door consumenten op Kieskeurig.nl

Bekijk de AEG T8DE86CS

AEG T7DBN460 Beste koop Maart 2019

AEG T7DBN460 SensiDry Warmtepomp Wasdroger heeft in maart 2019 het predicaat "Beste koop" ontvangen van de Consumentenbond.

Bekijk de AEG T7DBN460