AWARDS

We ontwerpen onze producten niet alleen om er mooi uit te zien in je huis, we maken ze ook makkelijk in gebruik. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, maar we laten je graag overtuigen door anderen. Onze producten winnen regelmatig awards voor hun moderne design en innovatieve toepassingen.

 

Bekijk hieronder een aantal van deze awards die we hebben gewonnen in verschillende productranges.

 

AEG VX7 Best getest maart 2021

De AEG VX7 stofzuiger heeft in maart 2021 het predicaat "Best getest" ontvangen van de Consumentenbond.

Bekijk de AEG VX7

Beste Koop L7FENS96

De L7FENS96 prosteam wasmachine heeft het predicaat Beste Koop van de Consumentenbond in de wacht gesleept in de maand januari 2021.

Bekijk de L7FENS96 wasmachine

AEG inductie kookplaat Best Getest januari 2021

4 van onze AEG inductie kookplaten hebben in januari 2021 het predicaat best getest ontvangen van de Consumentenbond. Klik op de button hieronder om te zien om welke modellen dit gaat.

Bekijk onze inductie kookplaten

QUICKSELECT Vaatwasser Best reviewed

De FSE52607P QuickSelect AirDry vaatwasser met AirDry is best reviewed in de maand december 2020.

Bekijk de AEG QuickSelect AirDry

AEG L7FENQ96 PROSTEAM Best Getest

De AEG L7FENQ96 Prosteam AutoDose wasmachine heeft het predicaat best getest ontvangen van de Consumentenbond vanwege zijn uitstekende ontwerp.

Daarnaast biedt de AEG AutoDose-technologie een grondige reiniging en de beste verzorging voor je kleding.

Bekijk de AEG L7FENQ96

AX9 PREMIUM LUCHTREINIGER

Onze AEG AX9 luchtreiniger is best reviewed voor zijn innovatieve productontwerp! Met het ultramoderne filtratietechnologie, nauwkeurige sensoren, intelligente bediening via smartphone en een zeer effectieve, luchtzuivering op maat kun je gemakkelijk en gezond ademen, 365 dagen per jaar.

Naast het genereren van uitzonderlijk schone lucht, heeft de AX9 een Scandinavisch ontwerp, gebaseerd op moderne meubels, stoffen en materialen.

Bekijk de AX9

RX9 robotstofzuiger best reviewed oktober 2020

Onze RX9 robotstofzuiger is best reviewed in de maand oktober. 2020 

Daarnaast gebruik je je smartphone om jouw RX9 robotstofzuiger vanaf elke willekeurige plek te bedienen.

Bekijk de RX9

AEG QX9 steelstofzuiger

Onze QX9 steelstofzuiger heeft de Red Dot Design Award 2020 en iF Design Award 2020 gewonnen voor zijn uitmuntende ontwerp!

Daarnaast is de AEG QX9 steelstofzuiger onze stilste en krachtigste 2in1 draadloze stofzuiger die net zo geavanceerd, comfortabel en krachtig zuigt als hij eruitziet.


Bekijk de QX9

VX8.2 Stofzuiger

Onze AEG VX8.2 stofzuiger heeft de Red Dot Design Award 2020 en iF Design Award 2020 gewonnen voor zijn uitmuntende ontwerp!

De oppervlakken van de VX8.2 zijn glad en mat, de stootbumperrand heeft de structuur van textiel en het display is afgestemd op de rest van de stofzuiger. En niet te vergeten, het is onze stilste stofzuiger ooit. Bovendien bestaat 55% van het product uit gerecycled plastic.

Bekijk de VX8.2

ONZE STILSTE STOFZUIGER: VX8.2

De stofzuiger VX8.2 is aangewezen als onze stilste stofzuiger* door het SLG-testinstituut in Duitsland.

Ongeacht het soort vloer, of het nu tapijt of parket is, kun je nu je huis rustig schoonmaken zonder lawaai.

ONTDEK VX8.2

AEG FiberPro 3DScan-technologie wasdroger BEST GETEST sept2020

Onze AEG FiberPro warmtepompdrogers met 3DScan-technologie hebben in november 2020 het predicaat "Beste getest" ontvangen van de Consumentenbond.

Bekijk wasdrogers met 3DScan-technologie

QUICKSELECT VAATWASSER

De AEG QuickSelect vaatwasser heeft de Red Dot Design Award gewonnen vanwege zijn innovatieve productontwerp.

De QuickSelect vaatwasser maakt gebruik van een nieuw bedieningspaneel voor de vaatwasser en een eenvoudige gebruikersinterface.
Op het Ecometer-display wordt de energieverbruik weergegeven op basis van de gekozen tijd en opties, waardoor de gebruiker op de meest duurzame manier wordt geleid om het product te gebruiken.

 

Bekijk de AEG QuickSelect

AUTODOSE WASMACHINE

De AEG wasmachine met AutoDose heeft de Red Dot-prijs gewonnen vanwege zijn uitstekende ontwerp. De AEG AutoDose-technologie biedt een grondige reiniging en de beste verzorging voor je kleding.

Dankzij AutoDose wasmiddel doseersysteem met automatische dispenser wordt precies de juiste hoeveelheid wasmiddel voor elke wasbeurt toegevoegd. 

Bekijk AEG AutoDose

SENSEPRO KOOKPLAAT

De AEG SensePro-kookplaat heeft de iF Design Awards gewonnen vanwege het innovatieve productontwerp. Daarnaast is de SensePro-kookplaat de eerste kookplaat ter wereld met een draadloze temperatuursensor zonder batterijen. Zo kun je jouw kookkunsten naar een hoger niveau tillen en restaurantwaardige maaltijden bereiden.

 

Bekijk de SensePro kookplaat