AWARDS

We ontwerpen onze producten niet alleen om er mooi uit te zien in je huis, we maken ze ook makkelijk in gebruik. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, maar we laten je graag overtuigen door anderen. Onze producten winnen regelmatig awards voor hun moderne design en innovatieve toepassingen.

 

Bekijk hieronder een aantal van deze awards die we hebben gewonnen in verschillende productranges.

AWARD WINNAAR

Onze ULTIMATE 8000 steelstofzuiger heeft met zijn uitstekende ontwerp de iF Design Award 2022 gewonnen! Deze draadloze stofzuiger combineert kracht met gebruiksgemak om je hele huis in één keer schoon te maken. 

Bekijk alle ULTIMATE 8000 steelstofzuigers

Beste uit de Test maart 2022

De Consumentenbond heeft dit model uitgeroepen tot Beste uit de Test maart 2022. Deze stofzuiger - de VX7-2-DOG - kwam als beste uit de test vanwege de kwaliteit van de stofzuiger. Deze stofzuiger is krachtig, zeer wendbaar en met een geoptimaliseerde motor met lawaaidemping. 

Ontdek hier de Beste uit de Test

Goed uit de Test

Kieskeurig heeft dit jaar weer de onafhankelijke wasmachinetest uitgevoerd. Zo helpt Kieskeurig bij het maken van de beste keuze. Een wasmachine koop je vaak voor de lange termijn en dus is betrouwbaar advies voor deze productgroep extra waardevol. Van AEG zijn deze 3 modellen Goed uit de Test gekomen, de L6FB86ECO, de L7FENS96 en de L8FEN94CS. 2 ervan hebben zelfs een extra label ontvangen, omdat ze uitzonderlijk scoorde op bepaalde aspecten. 

Lees hier de wasmachinetest

Ergonomisch ontwerp voor compleet reinigingscomfort

Deze Red Dot Design Award is een van de meest gewilde keurmerken voor een schitterend design. De AEG steelstofzuigers QX6/QX7/QX8 zijn dit jaar bekroond met de Red Dot Design Awards voor hun uitstekende design.

De lage gewichtsverdeling maakt de stofzuiger lichter in de hand voor het moeiteloos reinigen van vloeren, terwijl de dubbele handgreep zorgt voor comfortabele reiniging boven de vloer en wanneer je hoog moet reiken.

Ontdek AEG steelstofzuigers

Een stijlvolle maar hoogwaardige luchtreiniger

De AX7/AX5 luchtreiniger van AEG heeft dit jaar de Red Dot Design Award 2021 en de iF Design Award 2021 ontvangen voor zijn uitmuntende productontwerp.

De AX7 is licht, goed draagbaar en aanpasbaar. Met een luchtzuiveringssysteem met 5 standen die fijnstof, pollen, huisdierschilfers, virussen en bacterieën opvangen. Het kan met één hand worden gedragen aan het handvat en heeft twee poten zodat het in liggende positie op de vloer kan staan. Of hang het aan de muur om ruimte op de vloer te besparen

Ontdek de AX5/AX7-luchtreiniger

QUICKSELECT Vaatwasser Best reviewed

De FSE52607P QuickSelect AirDry vaatwasser met AirDry is best reviewed in de maand december 2020.

Bekijk de AEG QuickSelect AirDry

AX9 PREMIUM LUCHTREINIGER

Onze AEG AX9 luchtreiniger is best reviewed voor zijn innovatieve productontwerp! Met het ultramoderne filtratietechnologie, nauwkeurige sensoren, intelligente bediening via smartphone en een zeer effectieve, luchtzuivering op maat kun je gemakkelijk en gezond ademen, 365 dagen per jaar.

Naast het genereren van uitzonderlijk schone lucht, heeft de AX9 een Scandinavisch ontwerp, gebaseerd op moderne meubels, stoffen en materialen.

Bekijk de AX9

RX9 robotstofzuiger best reviewed oktober 2020

Onze RX9 robotstofzuiger is best reviewed in de maand oktober. 2020 

Daarnaast gebruik je je smartphone om jouw RX9 robotstofzuiger vanaf elke willekeurige plek te bedienen.

Bekijk de RX9

AEG QX9 steelstofzuiger

Onze QX9 steelstofzuiger heeft de Red Dot Design Award 2020 en iF Design Award 2020 gewonnen voor zijn uitmuntende ontwerp!

Daarnaast is de AEG QX9 steelstofzuiger onze stilste en krachtigste 2in1 draadloze stofzuiger die net zo geavanceerd, comfortabel en krachtig zuigt als hij eruitziet.


Bekijk de QX9

VX8.2 Stofzuiger

Onze AEG VX8.2 stofzuiger heeft de Red Dot Design Award 2020 en iF Design Award 2020 gewonnen voor zijn uitmuntende ontwerp!

De oppervlakken van de VX8.2 zijn glad en mat, de stootbumperrand heeft de structuur van textiel en het display is afgestemd op de rest van de stofzuiger. En niet te vergeten, het is onze stilste stofzuiger ooit. Bovendien bestaat 55% van het product uit gerecycled plastic.

Bekijk de VX8.2

ONZE STILSTE STOFZUIGER: VX8.2

De stofzuiger VX8.2 is aangewezen als onze stilste stofzuiger* door het SLG-testinstituut in Duitsland.

Ongeacht het soort vloer, of het nu tapijt of parket is, kun je nu je huis rustig schoonmaken zonder lawaai.

ONTDEK VX8.2

AUTODOSE WASMACHINE

De AEG wasmachine met AutoDose heeft de Red Dot-prijs gewonnen vanwege zijn uitstekende ontwerp. De AEG AutoDose-technologie biedt een grondige reiniging en de beste verzorging voor je kleding.

Dankzij AutoDose wasmiddel doseersysteem met automatische dispenser wordt precies de juiste hoeveelheid wasmiddel voor elke wasbeurt toegevoegd. 

Bekijk AEG AutoDose

SENSEPRO KOOKPLAAT

De AEG SensePro-kookplaat heeft de iF Design Awards gewonnen vanwege het innovatieve productontwerp. Daarnaast is de SensePro-kookplaat de eerste kookplaat ter wereld met een draadloze temperatuursensor zonder batterijen. Zo kun je jouw kookkunsten naar een hoger niveau tillen en restaurantwaardige maaltijden bereiden.

 

Bekijk de SensePro kookplaat