Ontdek onze culinaire stoomoven recepten

Ontdek onze culinaire stoomoven recepten

Als je met de AEG Combi stoomoven aan de slag gaat, worden alle regels anders. Door hetelucht met stoom te combineren zet je telkens weer heerlijke en gezonde gerechten met een knapperig korstje op tafel. Klinkt het allemaal nieuw? Geen probleem, binnen de kortste keren ben je een expert. Met deze recepten van professionele chefs, maken we je snel wegwijs in alle essentiële technieken van stomen en het sous-vide-koken Ontdek de voordelen van een combi-stoomoven

  • Vislasagne
    Vislasagne van Clash of the Classics
  • Lasagne van Josephine Kookt
    Clash of the Classics: Lasagne van Josephine Kookt
  • Preirisotto
  • Zalm op Italiaanse wijze
  • Classic Hamburger
  • Röstibroodje
    Röstibroodje
  • Kruidige kip met groenterijst en bloemkoolkaas
  • Lasagne
  • Varkensmedaillons uit de Balkan
  • Gevulde eend
  • Tagliatelle van schorseneer met kastanje-carbonarasaus
  • Runderschenkel in bruin-biersaus
  • Pittig buikspek in een bouillon van groenten en gember
  • Gevulde sardines
  • Gebakken forel in 't groen
  • Gnocchi met citroen-saliesaus
  • Kreeft met asperges
  • Japanse noedelsoep met zalm
  • Crêpes Suzette recept
  • Fish & chips recept
  • Ribeye met Bearnaisesaus recept
  • Harderfilet klaarmaken met kokkels, gegrilde groene asperges en antiboise
  • Hotdog met zuurkool en huisgemaakte crème fraîche
  • Witte lasagne met paddenstoelen
  • Witte forel met paling, venkel en citroengras
  • De ultieme gehaktbal
  • Tempura van asperges
  • Pasta met boerenkool en gerookte haring
  • Lamsrack met een kruidenkorstje en voorjaarsgroente
  • Pizza met katenspek en hazelnoten
  • Gemarineerde mosselen
  • Moussaka
  • Gebakken kabeljauw met aardappelen
  • perfecte biefstuk
  • Kabeljauw met mosterdsaus
  • Gamba's
  • Kippenborst
  • Gestoomde zalm met aromatische kruiden
  • Coq au Vin
    Coq au Vin
  • Geroosterde kippenboutjes met paprika-aroma en aardappelen
  • Lam met kruidige couscous
  • Perfecte rosbief
  • Paella
  • Vis in een zoutkorst
  • Gepocheerde zalm met spinazie en groene asperges
  • Lamsbout met rozemarijnjus, asperges en aardappels
  • Gepocheerde zalm
  • Lamshaas
  • Hele kip uit de oven
  • Risotto uit de stoomoven
  • Bavette sous vide bereiden
  • Pittige pompoensoep
  • Het perfecte desembrood
  • Gestoomde rijst
    Gestoomde rijst
  • Aardappelgratin
  • Geroosterde groenten met spek en sa;ie
  • Groenten in Japanse Stijl
  • Boerenbrood
  • Brood met spekjes
  • Polenta
  • Gestoomde aardappelen
  • Luxe Aardappelsalade
    Luxe Aardappelsalade
  • Rijst uit de stoomoven
  • Groenten roosteren in de stoomoven
  • Gazpacho met gestoomde tijgergarnalen
  • Quiche Lorraine
  • Uiensoep uit een zakje
  • Rivierkreeft recept van Jonnie Boer
  • Italiaanse broodstengels
  • Preitaart
  • Sint-jakobsschelpen met gestoomde groenten
  • Bladerdeegkussentjes met sesam, brie en rucola
  • Zalmfilet op een bedje van lente-uitjes
  • Frikadeller
  • Dim sum
  • Roulade van courgette en snijbiet
  • Strudel van aardappel en shiitake
  • Zuid-Amerikaanse Ceviche
  • Supergroentesoep van restjes groente met pecorinostengels
  • Saibling met tomaat, limoenblad en garnaal
  • Easy bouillabaise
  • Vitello Tonnato
  • Daantje brownies
  • Black Bean-date brownies
  • Crème brûlée
  • Perenflognarde
  • Mini-chocoladecakes met mango en kardemom
  • Chili-chocoladetaart
  • Vanilleappel in partjes
  • Peren in rode wijn
  • Crème anglaise
  • Banaan met Jamaicapeper, rum en pindakaas
  • Rijstpap
  • Bloedsinaasappel met witte chocolade dessert
  • Charlotte van aardbeienbavarois
  • Scones met lemoncurd
  • Tarte tatins met ananas uit de koekenpan
  • Wentelteefjes met gegrilde nectarine en citroenricotta
  • Mini chocoladecakes met mango en kardemom
  • Cake met chocolade
  • Madeleines
  • Gevulde koeken
  • Key lime pie recept
  • Italiaanse broodstengels
  • Witbroodpudding met maanzaad, pruimen en rozemarijn
  • Machtige chocoladepudding
  • Brownies van pure chocolade
  • Cappuccino pudding
  • Appeltaart
  • Appelcompote
  • Crème Caramel
    Crème Caramel
  • Gestoofde pruimen
  • Kerstpudding
  • Caramelsalted brownie met vanille-ijs

Vind een recept

De culinaire experts van Cooking Club hebben de heerlijkste recepten voor u samengesteld voor de combi-stoomoven. De verschillende stoomprogramma’s maken het mogelijk om makkelijker heerlijke en gezonde maaltijden te bereiden die de smaak, de kleur en de vitamines van uw ingrediënten beter bewaren.

Hebt u nog geen combi-stoomoven in uw bezit? Maak u geen zorgen, ook dan haalt u vast heel wat inspiratie uit deze originele recepten! Een aantal recepten maakt gebruik van de heteluchtfunctie, die ook gewoon op de combi-stoomoven zit.

Trots op een gemaakt gerecht? Deel het met ons op Facebook! Download ook My AEG-app met recepten voor iOS of Android.