Fornuizen

Fornuizen

Vind het ideale fornuis voor jouw kookbehoeften. Ga je voor een eleketrisch gasfornuis met inductiekookplaat of toch liever voor een fornuis op basis van gas? De keuze is aan jou. Ontdek nu snel al onze verschillende gasfornuizen.

Kies een categorie

of lees onze koopgids voor advies

Bak als een chef-kok

Is er iets beter dan een perfect gelaagd gebak en ambachtelijke broden? Je kunt dit allemaal thuis bereiden met de beste stoomovenaccessoires van AEG. De MaxiKlasse-bakkersplaat heeft een geperforeerde bodem die zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Hij heeft een groot oppervlak met antiaanbaklaag dat ideaal is voor alle soorten gebak en brood. Geef een professionele afwerking aan alles dat uit je stoomoven komt!

De MaxiKlasse-bakkersplaat

  • De grote basis zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling
  • Antikleefoppervlak

POPULAIRSTE FORNUIZEN

De MaxiKlasse™-oven met keramische kookplaat combineert geavanceerde functies voor gegarandeerd buitengewone kook- en bakresultaten.

Naast alle standaard ovenfuncties voegt de stoomfunctie in deze SteamBake multifunctionele oven stoom toe bij het begin van het bakproces. De stoom houdt het deeg vochtig aan het oppervlak om je gebak te voorzien van een gouden kleur en heerlijke korst, terwijl het binnenin zacht en smeuïg blijft.

De grote multifunctionele oven van dit fornuis heeft 9 afzonderlijke kookfuncties voor uitstekende resultaten voor welke gerechten ook.

Het juiste fornuis dat voldoet aan jouw behoefte

Vind een fornuis dat het meeste uit jouw kookkunsten haalt. AEG heeft een uitgebreid assortiment fornuizen dat zowel nieuwkomers als chef-koks met professionele ambities tegemoetkomt.

Bekijk de koopgids