WELKOM BIJ AEG SMART HOME

De geconnecteerde apparaten van AEG zorgen voor een aangenamere ervaring en meer comfort bij je dagelijkse taken. Het resultaat is frisser, schoner en lekkerder én dat alles met minder moeite. Ontdek onze geconnecteerde apparaten en diensten, voor een slimmer huis in een-twee-drie.

Lees meer

EEN SLIM GECONNECTEERD HUIS

Geconnecteerde apparaten zorgen voor een aangenamere ervaring en meer comfort bij je dagelijkse taken. Het resultaat is frisser, schoner en lekkerder én dat alles met minder moeite. AEG werkt samen met belangrijke spelers op wereldschaal zoals Google voor gebruiksvriendelijke en naadloze ervaringen met connectivity. Ontdek onze toestellen met connectivity, voor een slimmer huis in een-twee-drie.

Bekijk video >

Categorieën

Keuken

Ga voor een betere keukenervaring en haal meer uit je AEG apparaten door ze te verbinden met de AEG app. Gebruik de afstandsbediening voor de oven, kookplaten, vaatwassers en koelkasten/diepvriezers. Maak verbinding en til je keuken naar een hoger niveau.

Wassen en drogen

Een gepersonaliseerde verzorging van je was, door je wasmachines en droogkasten te verbinden met de AEG app. Maak gebruik van de knowhow van AEG, waar je ook bent. Stel op maat gemaakte programma’s vanop afstand in, ontvang cyclusaanbevelingen voor je kleding en ontvang een melding wanneer je was klaar is. De was doen zoals jij dat wil, in een-twee-drie.

Welzijn

Dankzij onze geconnecteerde luchtreinigers, airconditioners en stofzuigers kun je nu genieten van een schoon huis. Ga nog een stap verder door deze apparaten te bedienen met je stem, gewoon door het te vragen aan Google. Maak het je gemakkelijk en ontspan terwijl onze producten voor jouw huis zorgen.

Google en Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.


AEG app op telefoon

DE GECONNECTEERDE KEUKENERVARING

Ga voor een betere keukenervaring en haal meer uit je AEG apparaten door ze te verbinden met de AEG app. Gebruik de spraakbesturing van Google Assistant voor handsfree hulp en verbeter zo je kookkunsten. Of gebruik de afstandsbediening voor de oven en voor kookplaten, vaatwassers en koelkasten/diepvriezers. Maak verbinding en til je keuken naar een hoger niveau.

Download in App Store ›
Download op Google Play ›

GECONNECTEERDE OVENS

AEG APP 

Je kookkunsten naar een hoger niveau tillen met de AEG app. Je kunt spraakbesturing gebruiken of de oventemperatuur en -tijd op afstand instellen. Sla je favoriete programma’s op voor een snelle toegang en monitor vanop afstand. Met de Cookview camera van AEG kunt u ook op afstand de voortgang van je gerecht via de app checken. Zo weet je wanneer het klaar is, gewoon door ernaar te kijken.

GECONNECTEERDE KOOKPLATEN

AEG APP

Til je kooktalenten naar een hoger niveau en kook met vertrouwen door de AEG app te downloaden. Bedien de geïntegreerde afzuigkap van je kookplaat, ontvang meldingen wanneer het tijd is om de filter te vervangen of krijg energiebesparende tips, en dat alles via de app.

GECONNECTEERDE VAATWASSERS

AEG APP

Ontdek een meer verantwoorde manier om je vaatwasser te gebruiken. De app helpt je slimme beslissingen te nemen om energie en water te besparen. En kies het juiste programma op basis van de hoeveelheid, de tijd en de vervuiling van je vaat. Je krijgt ook onderhoudsadvies, zodat je machine optimaal presteert.

GECONNECTEERDE KOEL-VRIESCOMBINATIES

AEG APP

Beheer je koelkast vanaf je mobiele apparaat en ervaar het gemak om de temperatuur van je koelkast en vriezer vanop een afstand te regelen.
Je ontvangt ook waarschuwingen voor noodzakelijk onderhoud of als de deur is opengelaten. Dit helpt je om voedselverspilling tegen te gaan

Aan de slag

Wil je aan de slag met de My AEG Kitchen app en je geconnecteerde apparaat? Hulp nodig bij het instellen van de connectivity binnen je wifi-netwerk? Bezoek onze ondersteuningspagina voor meer informatie over hoe je verbinding kunt maken.

Ga naar de veelgestelde vragen

Ga naar de supportpagina

SPRAAKBESTURING VOOR JE APPARAAT

Bedien je AEG apparaat handsfree met Google Assistant.

* Google, Google Home en Nest Audio zijn handelsmerken van Google LLC. Nest Audio vereist wifi, een stopcontact in de buurt, een Google-account en een compatibel mobiel toestel. De minimale OS-vereisten zijn beschikbaar op g.co/home/req.

DE WAS DOEN OP HOOG NIVEAU, IN EEN-TWEE-DRIE

Was slimmer en zonder moeite: verbind je apparaten met de My AEG app. Personaliseer de instellingen, stel een programma op maat in van een afstand en stuur instructies naar je apparaat om het af te stemmen op jouw behoeften en gewoonten. En dat alles via je smartphone.

Download in App Store ›

Download op Google Play ›

 

Bekijk geconnecteerde apparaten : wasmachines , drogers, was-droogcombinaties

EEN WASERVARING OP MAAT VAN JOUW BEHOEFTEN

SMART ADVISOR

Smart Advisor werkt via de My AEG app om je nuttige suggesties te geven die passen bij jouw wasgewoontes. De wasmachine leert op basis van je gewoonten, stuurt je tips voor de beste wasresultaten en biedt de mogelijkheid om met enkele tikken je instellingen bij te werken!

EENVOUDIGE SELECTIE VOOR GEPERSONALISEERDE VERZORGING

PERSONALISERING

Dankzij de innovatieve personalisering kun je tot drie programma's instellen op het bedieningspaneel van de machine. Op die manier kun je kiezen uit een waaier aan gespecialiseerde cyclussen of die heel eenvoudig aanpassen. En dat alles via je smartphone.

GA VOOR EEN GESTROOMLIJNDE WAS- EN DROOGERVARING

SYNCDRY

Stel het wasprogramma in en SyncDry kiest automatisch het juiste droogprogramma en bepaalt de timing voor de wasmachine en de droger. Als de was klaar is, stop je de kleren in de droger en druk je op start.

BEDIEN JE APPARAAT MET ENKEL JE STEM

SPRAAKBESTURING

Vlotter wassen, in enkele woorden met de My AEG app en Google kun je je apparaten bedienen met enkel je stem. Wil je starten, stoppen, pauzeren of de temperatuur instellen? Zeg gewoon ‘OK Google’ om te beginnen.

Aan de slag

Wil je aan de slag met de My AEG Care app en je geconnecteerde apparaat? Hulp nodig bij het instellen van de connectiviteit binnen je wifi-netwerk? Bezoek onze ondersteuningspagina voor meer informatie over hoe je verbinding kunt maken.

Bekijk de snelstartgids

Ga naar de veelgestelde vragen

* Google, Google Home en Nest Audio zijn handelsmerken van Google LLC. Nest Audio vereist wifi, een stopcontact in de buurt, een Google-account en een compatibel mobiel toestel. De minimale OS-vereisten zijn beschikbaar op g.co/home/req

OPTIMALISEER JE APPARATEN MET DE AEG-APP

Stuur, monitor en automatiseer taken waar je ook bent. Challenge the expected. De AEG app werkt met een selectie van geconnecteerde luchtreinigers en robotstofzuigers.

Download deze app in App Store ›

Download deze app via Google Play ›

Functies

AUTOMATISEER TERUGKERENDE TAKEN

AUTOMATISERING

Plan taken om je schoonmaak te automatiseren voor een betere thuisomgeving. Je kunt de reinigingsmodus, de zone en de tijd vooraf instellen op je robotstofzuiger. In de app kun je de start- en eindtijden van je luchtreinigers plannen voor een schonere lucht.

ERVAAR VOLLEDIGE CONTROLE

AFSTANDSBEDIENING

Zet je apparaat aan het werk, controleer de voortgang of wijzig eenvoudig de instellingen. Ook als je niet thuis bent.

HANDSFREE MET GOOGLE ASSISTANT

SPRAAKBESTURING

Heb je de handen vol? Geen probleem. Maak verbinding met Google Assistant en bedien je apparaten met je stem. Vraag het gewoon aan Google. Maak het je gemakkelijk en ontspan terwijl onze producten voor jouw huis zorgen.

Google en Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.

FUNCTIES OM DE VLOER AAN TE PAKKEN

HOUD DE CONTROLE OVER DE REINIGEN DOOR JE ROBOT

In de AEG-app kun je zien hoe hij van kamer naar kamer beweegt, hoe hij de ruimtes reinigt die je gisteren hebt overgeslagen, of misschien wil je vandaag een specifieke ruimte reinigen. De One-app maakt het schoonmaken een stuk eenvoudiger omdat het de ultieme tool is om de vloerreiniging, via eenvoudig te volgen stappen, thuis te controleren en te beheren.

AIR CARE-FUNCTIES

VERBETER DE LUCHT BINNEN

Schone lucht in huis is slechts één klik verwijderd met de AEG app. Controleer de luchtkwaliteit in verschillende ruimtes, kom te weten of er buitenlucht in je huis moet worden binnengebracht of de ramen te sluiten en volg de voortgang van de luchtreiniging in real time. Je kunt ook de levensduur van de filters bijhouden, zodat je ze pas vervangt wanneer het nodig is.

GECONNECTEERDE LUCHTREINIGERS

Een compacte en vertrouwde prestatie-ervaring voor volledig luchtcomfort in smalle ruimtes.
Elegantie en efficiëntie. De discrete, draagbare luchtreiniger met sensoren die de filtratie detecteren en activeren om stof, allergenen, bacteriën en verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen.
Krachtig en stil, met uniek circulatiesysteem. Neutraliseert pollen, virussen en bacteriën, reageert op huidschilfers en geurtjes van huisdieren.

VEELGESTELDE VRAGEN

1. Welke AEG apparaten bieden de Connectiviteit-functie?
2. Wat heb ik nodig om te genieten van de voordelen van Connectiviteit?

- Een smartphone of tablet waarop de AEG app geïnstalleerd is. Of download de AEG app via de App store of Google Play.        

- iOS (smartphone of tablet) - minimum iOS 8.0 of recentere versie.
- Android (smartphone of tablet) - minimum Android 4.0.3 of recentere versie
- Wifi-router die 2.4 GHz b/g/n ondersteunt met WEP, WPA of WPA2 AES/TKIP met internetverbinding.

3. Hoe kan ik mijn oven verbinden met de AEG app?
4. Hoe kan ik mijn wasmachine verbinden met de AEG app?
5. Hoe kan ik mijn robotstofzuiger verbinden met de AEG app?

Om de robotstofzuiger te kunnen verbinden, heb je de AEG app nodig.
Die kan je eenvoudig via de App Store of Google Play downloaden.

6. Bestaat er een gids over het gebruik van geconnecteerde apparaten?
7. Wat als mijn apparaat op een plaats staat waar ik geen sterk wifi-signaal heb?

Wanneer het apparaat op een plaats staat met geen of een zwak wifi-signaal, heb je mogelijk een range extender nodig.

8. Kunnen de geconnecteerde apparaten vanaf meerdere smartphones en/of tablets bediend worden?

Ja, je hoeft alleen de AEG app te downloaden, in te loggen met dezelfde account en ervoor te zorgen dat je smartphone of tablet is aangesloten op hetzelfde wifi-netwerk als het toestel.
Let op! Je wasmachine/droger kan niet tegelijkertijd bediend worden vanaf verschillende smartphones/tablets

9. Hoe ontvang ik meldingen voor mijn geconnecteerd apparaat?

Voor extra notificaties zoals onderhoudsmeldingen ga je naar Instellingen-Pushmeldingen -Meldingen inschakelen

10. Kan ik mijn apparaat met mijn stem bedienen?

Ja, bij bepaalde ovens en wasmachines kan je hiervoor gebruik maken van Google Assistant. Voor meer informatie over hoe dit werkt voor de ovens klik hier en voor de wasmachines klik hier.

11. Hoe gaat AEG om met de persoonlijke informatie die vereist is bij het registreren van het apparaat?
12. Waar kan ik terecht voor informatie of met vragen over de installatie en het gebruik van mijn geconnecteerde apparaat?

Indien je vragen hebt over je geconnecteerde apparaat of graag meer te weten komt over geconnecteerde apparaten in het algemeen, dan kan je met ons contact opnemen via het contactformulier.