Smart home connectiviteit
Smart home connectiviteit

Welkom bij AEG smart home

Met onze connected producten richt AEG zich op het creëren van unieke ervaringen voor onze consumenten. Of het nu gaat om het bereiden van heerlijke recepten met speciale begeleiding om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen, of tips voor speciale verzorging van het langer fris en nieuw houden van je kleding. Op deze manier ervaar je volledige assistentie thuis of juist op afstand. Dit is de echte AEG-ervaring.

Man showing woman an oven on a tablet

SMART HOME MET VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE APPARATEN

Verbonden apparaten verbeteren de ervaring en het gemak van jouw dagelijkse taken. Het resultaat is een frisser huis, schonere was en smakelijkere bereiding van het eten, en vergt minder inspanning. AEG werkt samen met grote internationale spelers als Google om voor eenvoudige en naadloze verbindingen te zorgen.

Ontdek onze "connected" apparaten voor een moeiteloos slimmer huis.

Keuken

Met de My AEG Kitchen app heb je de culinaire wereld van AEG binnen handbereik op je smartphone of tablet. Vergroot jouw culinaire horizon met jouw stoomoven. De app biedt je meer dan 100 recepten, handleidingen en ondersteuning voor je apparaten. Bovendien kun je jouw apparaten registreren, op maat gemaakte informatie en diensten vinden, contact opnemen met AEG en nog veel meer.

Te downloaden voor:
Android
iOS

Meer informatie

Wassen

Ervaar zorg op maat door je apparaten te verbinden met de My AEG Care-app. Zo heb je overal toegang tot de expertise van AEG, kun je zowel was als droogprogramma's op maat en op afstand instellen en krijg je advies over het juiste programma voor een optimale zorg voor je kleding.

Te downloaden voor:
Android
IOS

Meer informatie

Je huis

Kom thuis en geniet van perfect schone vloeren - de RX9 robotstofzuiger werkt volledig zelfstandig. Dankzij het 3D Vision-systeem, AirExtreme-technologie en krachtige lithiumbatterijen maakt deze robot je huis brandschoon, zelfs op de moeilijkst bereikbare plaatsen. Ontdek een robotstofzuiger met zo'n geavanceerde technologie dat het jouw beeld van schoonmaken naar een hoger niveau zal tillen.

Ontdek de RX9

Intelligente oplossingen met onze slimme keuken-ervaring

Haal het beste uit jouw ervaring door je AEG-apparaten te verbinden. Onze slimme producten maken je dagelijkse taken eenvoudiger en praktischer.

Bedien je apparaten op afstand, verken onze partner Google Assistant en krijg gepersonaliseerde assistentie; alles met de My AEG Kitchen-app.

De intelligente route door de keuken

Als je kiest voor AEG, koop je meer dan slechts een apparaat. Onze innovatieve app-functies maken het je ook gemakkelijker.

Vind inspiratie en bereid perfecte maaltijden door recepten te ontdekken en je kookrepertoire uit te breiden via onze samenwerkingen. Je kunt jouw slimme keukenapparaten verbinden met de spraakbesturing van Google Assistant gebruiken als je jouw apparaat met vuile handen niet kunt bedienen.

 

Mijn AEG-kitchen app

Als je een AEG-apparaat in je bezit hebt, kun je de My AEG Kitchen-app downloaden. Hierin vind je gebruikersvriendelijke handleidingen en meer dan 100 recepten die het inwerkproces en de productregistratie moeiteloos maken. Ervaar volledige assistentie van jouw apparaat, door toezicht en bediening op afstand mogelijk te maken en je te helpen jouw favoriete recepten te organiseren.

Geniet van de volledige ervaring van jouw slimme keukenproduct.

DOWNLOADEN

Bedien je apparaat met je stem

Geniet van handsfree bediening van je AEG-apparaat met Google Assistant.

Lees meer

MY AEG CARE-APP

Ervaar zorg op maat door je apparaten te verbinden met de My AEG Care-app. Zo heb je overal toegang tot de expertise van AEG, kun je zowel was als droogprogramma's op maat op afstand instellen en krijg je advies over het juiste programma voor een optimale zorg voor je kleding.

DOWNLOADEN

CARE ADVISOR

De MY AEG Care-app is niet alleen geschikt voor het bedienen van je wasmachine of droger op afstand, maar geeft je ook altijd het beste advies voor de verzorging van je kleding. Zo geeft de MY AEG Care Advisor aanbevelingen op het gebied van was- en droogprogramma’s voor al jouw fijne kledingstukken, zoals wol en zijde. Voer de soort stof, kleur en vuiltegraad in en de app zal de cyclus hierop aanpassen. Daarna zal deze informatie worden doorgegeven aan het apparaat en het programma worden gestart

Ook kun je een programma geadviseerd krijgen door eenvoudig de symbolen op de waslabels in te voeren. Een wasvoorschrift hoeft nooit meer verwarrend te zijn! Scroll naar beneden in de Care Advisor tot je bij het symbolenlabel bent en de My AEG Care-app vertaalt de symbolen op je waslabel in het juiste programma voor je wasmachine of droger. Selecteer gewoon de symbolen die je ziet op je waslabel en de app zal het optimale programma selecteren en naar je apparaat versturen. Gepersonaliseerde zorg - dit alles vanaf de app op je smartphone.

AUTODOSE

Ervaar een nauwkeurige wasmiddeldosering met AutoDose en de My AEG Care-app. Pas de AutoDose-instellingen naadloos aan op jouw wasgewoonten en schakel tussen automatische en handmatige dosering. Daarnaast zal de My AEG Care-app het laten weten als het wasmiddel en wasverzachter in de AutoDose compartimenten bijna op is en weer bijgevuld moet worden. 

De My AEG Care-app is ontworpen voor volledige assistentie bij het wassen. Bovendien kun je met deze handige app jouw machine op afstand bedienen - of je nu thuis of onderweg bent.

CONNECTED APPARATEN

Connectivity-duo
Voor naadloze communicatie

De AEG 9000 Series Premium Edition-wasmachine en -wasdroger werken fantastisch op zichzelf. Maar ze werken nog beter samen, met hun bijpassende design, overeenkomende cycli en gedeelde smartphone-app. Wanneer ze zijn verbonden, kunnen ze een volledig geïntegreerde reiniging voor je kleding leveren in minder dan drie uur. Zelfs zonder te sorteren.

Gecontroleerd wassen en drogen. Met behoud van kleur, zachtheid en kwaliteit.

Ontdek de wasmachine uit de 9000-serie Premium Edition

Ontdek de wasdroger uit de 9000-serie Premium Edition

ALTIJD IN CONTROLE

Met de My AEG Care-app behoudt je de volledige controle over je was en kun je altijd zien wanneer de was klaar is. In de My AEG Care-app selecteer je het gewenste was- of droogprogramma, klik vervolgens op het wifi-symbool op de wasmachine of droger. Hierna kun je het apparaat via de app starten. Tijdens de cyclus zal de app de status op het scherm weergeven en een melding geven als het programma klaar is.

De connectiviteit via de Cloud laat je programma´s kiezen, meldingen ontvangen, starttijden instellen en de voortgang van je was controleren. Beheer nu je wasmachine of droger overal vanaf je smartphone.

Veelgestelde vragen

Vragen over de My AEG Care-app, onze connected apparaten of hulp nodig met de installatie van de connectiviteit binnen je wifi-netwerk? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op de meest gestelde vragen. Aan de slag met je My AEG Care-app en je connected apparaat? Download onze Snelstartgids en ga aan de slag.

Checklist

Om de My AEG Care-app te verbinden met je wasmachine of droger, moet je naast een connected apparaat, ook aan de volgende eisen voldoen:

 • Apple: Telefoon of tablet. Minimaal iOS 10 of hoger
 • Android: Telefoon of tablet: Minimaal Android 7 of hoger
 • Wifi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz met WEP, WPA of WPA2 AES/TKIP met internetverbinding.
 • Zorg ervoor dat de signaalsterkte sterk genoeg is op de plek waar het toestel zal worden geïnstalleerd. Wanneer dit ver weg is van de wifirouter kan een netwerkextender noodzakelijk zijn.

Vaak staat de wasmachine of droger op zolder. Doordat de zolder het verst verwijdert is van de router is het wifi signaal niet sterk genoeg voor de app om een connectie te makken met het apparaat. Mocht je toch tegen problemen aanlopen bij het connecteren van jouw apparaat met de My AEG Care-app kun je dit op een van de 3 hieronder beschreven manieren oplossen:

Via een access point: door middel van een netwerkkabel naar je zolder sluit je een access point aan op je router. Op deze manier heb je geen last meer van obstakels. De snelheid blijft dus maximaal en je hebt altijd een sterk wifi signaal.

Via Multiroom wifi: op deze manier creëer je één groot wifi netwerk met overal in huis een sterk wifi signaal. Je plaatst een basisstation bij je router en zet satellieten op andere plekken in je huis. De verschillende stations weten van elkaar waar in huis ze zijn en communiceren draadloos met elkaar.

Via het stroomnet: dit doe je door één powerline adapter aan te sluiten bij je router en steekt de tweede op zolder in het stopcontact. Zo creëer je daar een extra wifi netwerk met een sterk signaal zonder kabels te trekken. Valt het stopcontact op zolder onder een andere stroomgroep? Kies dan een adapter met automatische fasekoppeling.

Download de AEG-app via App Store of Google Play.

Voel je thuis nog lekkerder met aangesloten apparaten

Je kunt nu genieten van een schoon binnenklimaat met onze aangesloten luchtreinigers, airconditioners en stofzuigers. Ga nog een stap verder door ze met je stem te bedienen. Vraag het maar aan Google! Leun achterover en ontspan terwijl onze producten voor je huis zorgen.

Google and Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.

Houd de touwtjes in handen als je robotstofzuiger schoonmaakt

In de app kun je de robotstofzuiger van kamer naar kamer zien gaan, de ruimtes schoonmaken die je gisteren hebt geselecteerd om over te slaan of misschien een bepaalde ruimte selecteren waarvan je wilt dat hij deze vandaag aanpakt. Met de AEG Wellbeing-app wordt schoonmaken een moeiteloze klus en hij is de ultieme tool om thuis met eenvoudig te volgen stappen de reiniging van je vloer te volgen en bedienen.

Ontdek onze robotstofzuigers

Volledig zelfstandige reiniging

De AEG Wellbeing-app past zich volledig op je aan. Je kunt de robot tijdens het schoonmaken volledig bedienen of gewoon de voortgang buitenshuis volgen. Je kunt ook een regelmatige schoonmaakbeurt plannen. Of je nu een wekelijkse stofzuigbeurt wilt of een dagelijkse schoonmaak voor je behaarde makker in huis. De robot past zich aan je behoeften aan, zodat je altijd thuiskomt in een schoon huis.

 • Afstandsbediening

  Bedien de robot tijdens het schoonmaken.

 • Volg de voortgang

  Volg de voortgang buitenshuis.

 • Schoonmaakschema

  Plan de schoonmaak op dagelijkse of wekelijkse basis.

Verbeter de lucht in huis

Met de AEG Wellbeing-app heb je met één klik schone lucht in huis. Houd toezicht op de luchtkwaliteit in de ruimtes, verneem of de buitenlucht je huis binnen moet komen of juist buiten moet blijven en volg de voortgang van de AX9 luchtreiniging in real time. Je kunt ook de levensduur van je filters bijhouden, zodat je ze pas vervangt als dit nodig is.

Bekijk de luchtreiniger

Regel je kamertemperatuur

De Airoundio airconditioner past de kamertemperatuur aan je voorkeur aan. Of het nu een behaaglijke avond is of een frisse ochtend, selecteer gewoon de gewenste temperatuur op de app en het apparaat doet de rest. Je kunt ook alle dagen instellen aan de hand van je activiteiten, zodat je thuiskomt in een warm of koel huis.

Nieuwe AEG app!

Er is één nieuwe AEG-app waarmee je alle luchtreiniger en robotstofzuiger producten kunt gebruiken. Hiermee hoef je niet meer te schakelen tussen verschillende apps en kun je alle AEG producten snel bedienen en bekijken. Download deze app nu via onderstaande link voor de Appstore en Playstore.

AEG-app downloaden

Je huis

Kom thuis en geniet van perfect schone vloeren - de RX9 robotstofzuiger werkt volledig zelfstandig. Dankzij het 3D Vision-systeem, AirExtreme-technologie en krachtige lithiumbatterijen maakt deze robot je huis brandschoon, zelfs op de moeilijkst bereikbare plaatsen. Ontdek een robotstofzuiger met zo'n geavanceerde technologie dat het jouw beeld van schoonmaken naar een hoger niveau zal tillen.

Ontdek de RX9