Ontwerp je droomkeuken met AEG

Streef naar jouw perfecte keuken zonder compromisse. Ontdek hoe je jouw ideale keuken kunt creëren, precies zoals jij het wilt.

Je nieuwe keuken: Innovatieve technologie en uitmuntend design

Of je nu van plan bent je keuken te verbouwen of een nieuwe te bouwen, het ontwerpen van je keuken begint met jouw prioriteiten en van niemand anders. AEG keukenapparaten combineren innovatieve keukentechnologieën met de puurheid en het minimalisme van iconisch, Duits design. Het resultaat is een keuken die er precies uitziet en functioneert zoals jij dat wilt.

Keukenontwerp: Meer informatie over de nieuwste apparatuur

Laat AEG je helpen bij het selecteren van de juiste apparatuur voor je droomkeuken, waar mooi design en uitzonderlijke prestaties het belangrijkst zijn. Moderne keukens fungeren als het hart van het huis waar dierbaren samenkomen om een maaltijd te delen en waar je moeiteloos kunt koken. Ontdek meer over de nieuwste apparatuur bij de verdelers.

Een stapsgewijze handleiding voor je keukenontwerp

 1. Kies je verdeler
 2. Plan de ruimte
 3. Kies je ontwerp
 4. Selecteer de juiste apparatuur

Keukenapparaten voor maximale duurzaamheid

Milieuvriendelijk keukenontwerp begint met duurzame keukenapparatuur. Vaatwassers waarmee je een langzamer en energiezuiniger programma kunt kiezen. Stoomovens die voedsel met minder energie verwarmen, terwijl de smaak, textuur, smaak en voedingsstoffen behouden blijven. Koelkasten met compartimenten die zijn ontworpen om de versheid van fruit en groenten te behouden.

 • Open vaatwasser in AEG keuken
  Vaatwassers

  Vlekkeloos schone vaat in een uur of een langzamer programma waarbij water en energie efficiënter worden gebruikt. QuickSelect geeft je de controle.

 • Ovens in AEG keuken
  Ovens

  Bak met stoom voor maximale smaak en perfecte textuur, terwijl vitamines en voedingsstoffen behouden blijven.

 • Open koel-vriescombinatie in AEG keuken
  Koel-vriescombinaties

  Optimaliseer de versheid met variabele luchtvochtigheid die automatisch wordt aangepast. Houd groenten en fruit langer fris en mooi.

Eilandefficiëntie

Wanneer je je keuken verbouwt, kan een eiland de efficiëntie maximaliseren. Het geeft je meer opslagruimte en bereidingsruimte. Hiermee kun je naar buiten kijken, richting familie en gasten, voor een kookoptreden die uitnodigt tot deelname van het publiek. En het kan zitplaatsen creëren voor een informele eethoek die eenvoudig op te ruimen is. Kies de optimale apparatuur om een eiland van efficiëntie te creëren.

Kies een verdeler voor jouw perfecte keuken

Vind een winkel waar je apparaten van AEG kunt bekijken en uitproberen. Met de hulp van professionele ontwerpers kun je ook werkbladen, keukenkasten en designs kiezen die bij jouw smaak passen.