Diepvriezers

Diepvriezers

Bewaar diepvriesproducten in een gemakkelijk te organiseren staande vriezer waarin je snel kunt vinden wat je nodig hebt.

Kies een categorie

of lees onze koopgids voor advies

Vergeet ontdooien

Niet meer handmatig je vriezer ontdooien. Met AEG NoFrost, de beste beschikbare ijsvrije technologie, hoeft je hoogwaardige vriezer nooit meer ontdooid te worden. Dit voorkomt de vorming van ijs en behoudt de oorspronkelijke smaak en textuur van al het voedsel in de vriezer.

Vriezer met NoFrost-technologie

  • Niet nodig om te ontdooien
  • Behoudt de kwaliteit van voedsel

POPULAIRSTE DIEPVRIEZERS

4,3

4,3 (6 Beoordelingen)

Het strakke, eigentijdse ontwerp van de vriezer komt tot leven met hoogwaardige materialen. Voor een vlotte, moderne keuken.

Bewaar je voeding nog energiezuiniger - met deze staande diepvriezer uit de A++ klasse. Energieklasse A++ is in vergelijking 21% energiezuiniger dan klasse A+.

5

5 (2 Beoordelingen)

Met LowFrost-technologie genereert deze diepvrieskist 80% minder ijs. Dit garandeert topvriesprestaties en je hoeft de diepvriezer slechts om de vijf jaar te ontdooien.

Welke diepvriezer is ideaal voor jou?

Een standaard vriezer, vriezer onder het aanrecht of grote vrieskist: vind de vriezer met de afmetingen, slimme functies en energieklasse die bij je past met onze koopgids.

Bekijk de koopgids

Draag zorg voor je apparaten zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke apparaten zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat je ervoor kan zorgen dat je apparaten goed blijven werken.

Ontdek ons assortiment