Diepvriezers

Bewaar uw diepvriesproducten in een gemakkelijk te organiseren staande vriezer waarin u snel kunt vinden wat u nodig hebt. Of bewaar veel in een grote vrieskist.

Kies een categorie

of lees onze koopgids voor advies

Vergeet ontdooien

Niet meer handmatig uw vriezer ontdooien. Met AEG NoFrost, de beste beschikbare ijsvrije technologie, hoeft uw hoogwaardige vriezer nooit meer ontdooid te worden. Dit voorkomt de vorming van ijs en behoudt de oorspronkelijke smaak en textuur van al het voedsel dat u in uw vriezer bewaart.

Vriezer met NoFrost-technologie

Vriezer met NoFrost-technologie

  • Niet nodig om te ontdooien
  • Behoudt de kwaliteit van uw voedsel
keukenmachine promo

Geef je nieuwe keuken iets extra's!

Bij aankoop van 5 of meer keukeninbouwapparaten ontvang u nu tijdelijk een gratis AEG keukenmachine KM4300 t.w.v. €499,- cadeau

Bestel de keukeninbouwapparaten in de actieperiode van 1 april 2019 t/m 30 juni 2019 en upload de getekende orderbevestiging uiterlijk vóór 31 juli 2019 om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

Ga naar de actie

POPULAIRSTE DIEPVRIEZERS

4
(8)

Dankzij NoFrost, de beste technologie tegen ijsvorming, weet u zeker dat uw diepvrieskast nooit ontdooid hoeft te worden.

4,5
(3)

Met LowFrost-technologie genereert deze diepvrieskist 80% minder ijs. Dit garandeert topvriesprestaties en u hoeft de diepvriezer slechts om de vijf jaar te ontdooien.

0
(0)

Bewaar uw voeding nog energiezuiniger - met deze staande diepvriezer uit de A++ klasse. Energieklasse A++ is in vergelijking 21% energiezuiniger dan klasse A+.

Welke diepvriezer is ideaal voor u?

Een standaard vriezer, vriezer onder het aanrecht of grote vrieskist: vind de vriezer met de afmetingen, slimme functies en energieklasse die bij u past met onze koopgids.

Bekijk de koopgids