KOOKPLATEN

Geniet van gaskookplaten met branders die tot 20% sneller zijn. Of kies een veelzijdige inductiekookplaat met flexibele kookzones. Veilig, gemakkelijk schoon te maken en energie-efficiënt doordat er bijna geen warmte verloren gaat.

Kies een categorie

of lees onze koopgids voor advies

Gemaakt voor elke gelegenheid

FlexiBridge is perfect wanneer u maximale flexibiliteit nodig heeft. Het geeft u de optie om maximaal 4 kookzones te combineren met gelijkmatige en nauwkeurige warmtedistributie. Het maakt niet uit of er een groot familiediner of vele kleine gerechten tegelijkertijd bereid moeten worden, FlexiBridge geeft u de mogelijkheden voor iedere gelegenheid.

FlexiBridge

FlexiBridge

  • Met FlexiBridge kunt u maximaal 4 kookzones combineren voor optimale flexibiliteit
  • Verander de temperatuur snel met Powerslide touch slider control
  • Eenvoudig schoon te maken oppervlak

WAAROM KIEZEN VOOR HOB2HOOD?

Een frisse keuken, handsfree. Zonder zelfs maar een vinger naar uw afzuigkap uit te steken, kunt u genieten van de optimale keukenomgeving. Uw kookplaat zal de afzuigkap draadloos activeren en de ventilatorsnelheid automatisch aanpassen op basis van wat u aan het bereiden bent. Stoom en damp verdwijnt net zo snel als het verschijnt. Zodat uw keuken heerlijk fris blijft om er ontspannen in te koken.

Ontdek meer

POPULAIRSTE KOOKPLATEN

3,5
(50)

De nieuwe AEG-gaskookplaat komt sneller met die juiste smaak. De snelle branders in deze kookplaat zijn 20% sneller in vergelijking met een normale gaskookplaat en het gladde roestvrijstalen oppervlak past perfect in uw keukenontwerp.

De nieuwe MaxiSense® Plus-inductiekookplaat biedt een superieure aanpasbaarheid en meer kookmogelijkheden. De kookzone wordt bijvoorbeeld automatisch aangepast aan de grootte en vorm van uw pan, zodat u de lekkerste gerechten kunt opdienen.

4,5
(15)

De helder gestructureerde elektronische aanraakbedieningen van deze kookplaat reageren snel en nauwkeurig, waardoor u volledige en precieze controle over uw warmtebronnen heeft.

De ideale kookplaat voor uw favoriete gerechten

Til uw kookkunsten naar hogere niveau. Ons assortiment kookplaten biedt uitzonderlijke opties voor zowel kleine als grote keukens op alle ambitieniveaus die gaan van dagelijks koken tot galadiners.

Bekijk de koopgids