KOOKPLATEN

Ontdek onze kookplaten en vind de kookplaat die aansluit op jouw behoeften. Bekijk bijvoorbeeld eens onze energiezuinige inductiekookplaten. Een inductiekookplaat is niet alleen zuinig in gebruik, maar ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken. Of ga voor een traditionele gaskookplaat. 

Oneindige inspiratie

Op de TotalFlex-inductiekookplaat kun je koken met kookgerei in verschillende vormen en maten. Daarnaast is het mogelijk om twee zones te combineren tot één grotere. Op deze manier kun je al je pannen – van 10 tot 35 cm – probleemloos gebruiken.

Ontdek hier de TotalFlex

Gemaakt voor elke gelegenheid

FlexiBridge is perfect wanneer je maximale flexibiliteit nodig hebt. Het geeft je de optie om maximaal 4 kookzones te combineren met gelijkmatige en nauwkeurige warmtedistributie. Het maakt niet uit of er een groot familiediner of vele kleine gerechten tegelijkertijd bereid moeten worden, FlexiBridge geeft je de mogelijkheden voor iedere gelegenheid.

FlexiBridge

  • Met FlexiBridge kun je maximaal 4 kookzones combineren voor optimale flexibiliteit
  • Verander de temperatuur snel met Powerslide touch slider control
  • Eenvoudig schoon te maken oppervlak

WAAROM KIEZEN VOOR HOB2HOOD?

Een frisse keuken, handsfree. Zonder zelfs maar een vinger naar je afzuigkap uit te steken, kun je genieten van de optimale keukenomgeving. Je kookplaat zal de afzuigkap draadloos activeren en de ventilatorsnelheid automatisch aanpassen op basis van wat je aan het bereiden bent. Stoom en damp verdwijnt net zo snel als het verschijnt. Zodat je keuken heerlijk fris blijft om er ontspannen in te koken.

Ontdek meer

WAAROM NIET PERFECT TOT IN DE KERN?

Waarom zou je gokken als je ook tot op de graad nauwkeurig kunt zijn met de SensePro-kookplaat? De draadloze temperatuursensor meet de temperatuur aan de binnenkant en geeft direct aanpassingen door aan de kookplaat. Zo bereik je perfecte resultaten tot in de kern – helemaal automatisch. Waarom zou je genoegen nemen met apparaten die niet voldoen aan jouw levensstandaard?

Ontdek de SensePro® inductiekookplaat

POPULAIRSTE KOOKPLATEN

4,9

4,9 (9 Beoordelingen)

De Pure Black kookplaat van AEG met Flexibridge combineert een strak design met reactieve functies. Het zwarte glas gaat perfect samen met het werkblad. De kookzones en touch controls zijn onzichtbaar totdat je deze aanraakt. Transformeer de keuken en maak van koken een echt genot.

4,8

4,8 (5 Beoordelingen)

Er zijn spannendere dingen te doen dan te wachten tot het water kookt. De sensor detecteert opstijgende bellen en verlaagt vervolgens automatisch naar sudderstand. Geen constante controle meer nodig.

4,8

4,8 (30 Beoordelingen)

De SensePro®-kookplaat is goed voor elk maal. De draadloze voedselsensor meet de kerntemperatuur van voedsel. Kook pasta, sudder saus, bak een biefstuk - rood, medium of doorbakken. Het is zelfs mogelijk om sous-vide op de kookplaat te koken. Het is de persoonlijke chef-kok voor restaurantmaaltijden thuis.

De ideale kookplaat voor jouw favoriete gerechten

Ons assortiment kookplaten heeft voor iedereen een specifieke kookplaat, die past bij een eigen kookstijl. Heb je een kleine of een grote keuken, wij hebben de perfecte kookplaat. Kies je voor inductie, gas, de combohob of elektrisch? Elke kookplaat heeft zijn eigen voordeel en functionaliteit.

Bekijk de koopgids