KOOKPLATEN

Geniet van gaskookplaten met branders die tot 20% sneller zijn. Of kies een veelzijdige inductiekookplaat met flexibele kookzones. Veilig, gemakkelijk schoon te maken en energie-efficiĆ«nt doordat er bijna geen warmte verloren gaat.

WAAROM NIET PERFECT TOT IN DE KERN?

Waarom zou je gokken als je ook tot op de graad nauwkeurig kunt zijn met de SensePro-kookplaat? De draadloze temperatuursensor meet de temperatuur aan de binnenkant en geeft direct aanpassingen door aan de kookplaat. Zo bereik je perfecte resultaten tot in de kern – helemaal automatisch. Waarom zou je genoegen nemen met apparaten die niet voldoen aan jouw levensstandaard?

Ontdek de SensePro® inductiekookplaat

Gemaakt voor elke gelegenheid

FlexiBridge is perfect wanneer je maximale flexibiliteit nodig hebt. Het geeft je de optie om maximaal 4 kookzones te combineren met gelijkmatige en nauwkeurige warmtedistributie. Het maakt niet uit of er een groot familiediner of vele kleine gerechten tegelijkertijd bereid moeten worden, FlexiBridge geeft je de mogelijkheden voor iedere gelegenheid.

FlexiBridge

  • Met FlexiBridge kun je maximaal 4 kookzones combineren voor optimale flexibiliteit
  • Verander de temperatuur snel met Powerslide touch slider control
  • Eenvoudig schoon te maken oppervlak

WAAROM KIEZEN VOOR HOB2HOOD?

Een frisse keuken, handsfree. Zonder zelfs maar een vinger naar je afzuigkap uit te steken, kun je genieten van de optimale keukenomgeving. Je kookplaat zal de afzuigkap draadloos activeren en de ventilatorsnelheid automatisch aanpassen op basis van wat je aan het bereiden bent. Stoom en damp verdwijnt net zo snel als het verschijnt. Zodat je keuken heerlijk fris blijft om er ontspannen in te koken.

Ontdek meer

POPULAIRSTE KOOKPLATEN

4,9

4,9 (8 Beoordelingen)

De Pure Black kookplaat van AEG met Flexibridge combineert een strak design met reactieve functies. Het zwarte glas gaat perfect samen met het werkblad. De kookzones en touch controls zijn onzichtbaar totdat je deze aanraakt. Transformeer de keuken en maak van koken een echt genot.

5

5 (3 Beoordelingen)

Er zijn spannendere dingen te doen dan te wachten tot het water kookt. De sensor detecteert opstijgende bellen en verlaagt vervolgens automatisch naar sudderstand. Geen constante controle meer nodig.

4,8

4,8 (26 Beoordelingen)

De SensePro®-kookplaat is goed voor elk maal. De draadloze voedselsensor meet de kerntemperatuur van voedsel. Kook pasta, sudder saus, bak een biefstuk - rood, medium of doorbakken. Het is zelfs mogelijk om sous-vide op de kookplaat te koken. Het is de persoonlijke chef-kok voor restaurantmaaltijden thuis.

De ideale kookplaat voor jouw favoriete gerechten

Til je kookkunsten naar een hoger niveau. Ons assortiment kookplaten biedt uitzonderlijke opties voor zowel kleine als grote keukens op alle ambitieniveaus die gaan van dagelijks koken tot galadiners.

Bekijk de koopgids