Selecteer AEG-kookplaten

Breng je kokenkunsten naar het volgende niveau met ons assortiment aan veelzijdige kookplaten. Zorg voor perfecte resultaten, of het nu een maaltijd voor twee is of een uitgebreid diner. Krijg smaken onder controle en kook met grotere precisie. 

Upgrade naar inductie

Vervang je kookplaat door een AEG-inductiekookplaat. Omdat lucht onder de kookplaten circuleert, is er geen verdere ventilatie nodig. AEG-inductiekookplaten zijn beschikbaar in de 9000- tot 3000-series.

Beste in assortiment

9000 SensePro®-inductiekookplaat

4,7

4,7(62)

IAE84881FB

Waarom zou je gokken als je ook tot op elke graad nauwkeurig kunt zijn met de 9000 SensePro-kookplaat. De draadloze temperatuursensor meet de kerntemperatuur en geeft direct aanpassingen door aan de kookplaat. Zo kun je nauwkeurige resultaten bereiken.

Ons populairste product

7000 SenseBoil®-inductiekookplaat

4,9

4,9(11)

IAE8442SFB

Deze inductiekookplaat - de 7000 SenseBoil® - houdt zelf in de gaten wanneer het water kookt. Hij detecteert stijgende bellen en verlaagt de temperatuur automatisch tot sudderen. Zo kookt het water nooit meer over.

Wat is er nieuw

8000 TotalFlex

De 8000 TotalFlex-inductiekookplaat neemt automatisch potten en pannen van verschillende vormen en formaten waar en creëert een speciale kookzone. Dit geeft jou meer vrijheid om vrijwel overal op het responsieve glazen oppervlak potten en pannen te plaatsen.

Meer informatie over onze inductiekookplaten

Ben je op zoek naar een veilig en responsieve inductiekookplaat, of de klassieke gaskookplaat? Ons assortiment kookplaten biedt uitstekende opties voor zowel kleine als grote keukens en voor alle ambitieniveaus; van de dagelijkse maaltijd tot galadiners. Breng je koken naar het volgende niveau!