KOOKPLATEN

Geniet van gaskookplaten met branders die tot 20% sneller zijn. Of kies een veelzijdige inductiekookplaat met flexibele kookzones. Veilig, gemakkelijk schoon te maken en energie-efficiënt doordat er bijna geen warmte verloren gaat.

Professionele kookresultaten thuis

De SensePro®-inductiekookplaat is de persoonlijke Sous-chef voor restaurantmaaltijden. De kookplaat communiceert met de temperatuursensor. Op deze manier kan de kerntemperatuur van het gerecht precies worden gecontroleerd. Dit stelt de gebruiker in staat zelfs met een kookplaat professionele resultaten te bereiken bij kooktechnieken zoals sous-vide maar ook bij het opwarmen, pocheren, sudderen, koken en bakken.

Bekijk de SensePro® kookplaat

Gemaakt voor elke gelegenheid

FlexiBridge is perfect wanneer je maximale flexibiliteit nodig hebt. Het geeft je de optie om maximaal 4 kookzones te combineren met gelijkmatige en nauwkeurige warmtedistributie. Het maakt niet uit of er een groot familiediner of vele kleine gerechten tegelijkertijd bereid moeten worden, FlexiBridge geeft je de mogelijkheden voor iedere gelegenheid.

FlexiBridge

FlexiBridge

  • Met FlexiBridge kun je maximaal 4 kookzones combineren voor optimale flexibiliteit
  • Verander de temperatuur snel met Powerslide touch slider control
  • Eenvoudig schoon te maken oppervlak

WAAROM KIEZEN VOOR HOB2HOOD?

Een frisse keuken, handsfree. Zonder zelfs maar een vinger naar je afzuigkap uit te steken, kun je genieten van de optimale keukenomgeving. Je kookplaat zal de afzuigkap draadloos activeren en de ventilatorsnelheid automatisch aanpassen op basis van wat je aan het bereiden bent. Stoom en damp verdwijnt net zo snel als het verschijnt. Zodat je keuken heerlijk fris blijft om er ontspannen in te koken.

POPULAIRSTE KOOKPLATEN

3

3 (26 Beoordelingen)

De nieuwe AEG-gaskookplaat komt sneller met die juiste smaak. De snelle branders in deze kookplaat zijn 20% sneller in vergelijking met een normale gaskookplaat en het gladde roestvrijstalen oppervlak past perfect in je keukenontwerp.

0

0 (0 Beoordelingen)

De SensePro®-inductiekookplaat is de persoonlijke Sous-chef voor restaurantmaaltijden. De kookplaat communiceert met de temperatuursensor. Op deze manier kan de kerntemperatuur van het gerecht precies worden gecontroleerd.

4,5

4,5 (20 Beoordelingen)

De helder gestructureerde elektronische aanraakbedieningen van deze kookplaat reageren snel en nauwkeurig, waardoor je volledige en precieze controle over jouw warmtebronnen hebt.

De ideale kookplaat voor jouw favoriete gerechten

Til je kookkunsten naar een hoger niveau. Ons assortiment kookplaten biedt uitzonderlijke opties voor zowel kleine als grote keukens op alle ambitieniveaus die gaan van dagelijks koken tot galadiners.

Bekijk de koopgids