KOELKASTEN

Bewaar je wekelijkse boodschappen met gemak in een enorme koelkast. Of bespaar wat ruimte met een kleiner onderbouwmodel.

Kies een categorie

of lees onze koopgids voor advies

Pas aan naar wens

Laat je koelkast zo flexibel zijn als nodig. Ieder ingrediënt heeft zijn eigen plaats in de CustomFlex®-koelkast. Je kunt het unieke opslagsysteem helemaal naar wens aanpassen, met laden en schappen die eenvoudig kunnen worden herschikt voor optimale opslagruimte en eenvoudige toegang.

Koelkast met CustomFlex®

  • Uniek opslagsysteem, pas het aan je voorkeuren aan
  • FreshZone-compartiment - het is koeler dan de rest van de koelkast, perfect voor het bewaren van vis en vlees

POPULAIRSTE KOELKASTEN

0

0 (0 Beoordelingen)

Dankzij het optimale ontwerp beschikt dit apparaat over een grotere interne capaciteit, terwijl u niet meer externe ruimte nodig hebt.

4

4 (2 Beoordelingen)

Het energielabelsysteem van de EU rangschikt huishoudtoestellen onafhankelijk volgens hun energie-efficiëntie - en deze koelkast kreeg een A+++ energielabel. Het verschil is duidelijk: bij koelkasten is de A+++ klasse in vergelijking 48% energiezuiniger dan klasse A+.

0

0 (0 Beoordelingen)

Deze compacte wijnkoeler biedt het ultieme in stijl en flexibiliteit. Hij heeft een temperatuurbereik van 5 tot 20 graden, en past perfect bij uw andere keukenapparaten van het compacte assortiment van AEG.

Vriezers die bij je dagelijkse leven passen

Vind een koelkast die je bijstaat in je routine van koken en boodschappen doen. Onze koopgids leidt je door verschillende formaten, handige functies en energieklassen.

Bekijk de koopgids

DIRECTE TOEGANG

Krijg direct toegang tot ingrediënten weggestopt in de achterkant van jouw koelkast met SpinView. Het eerste op de markt verkrijgbare rek dat 360 graden draait. Niet zoeken, niet herschikken. Directe toegang tot een verscheidenheid aan ingrediënten.

 Koop hier een SpinView® draaiplateau voor uw koelkast.

Bekijk SpinView koelkasten en vriezers

Uittrekbare lade met uitneembaar plateau

De uitschuifbare plank met verwijderbare bak biedt gemakkelijke toegang tot alles in de koelkast. Al je ontbijtspullen, de ingrediënten voor een avondmaaltijd of de hapjes voor een feestje, allemaal op één plank in je koelkast. Beter nog: op een plateau die je er makkelijk kunt uitnemen en mee naar je keukentafel of aanrecht kunt nemen. Zo bespaar je heel wat heen-en-weergeloop.

Bekijk de uittrekbare lade met handige plateau

Draag zorg voor je apparaten zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke toestellen zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat je ervoor kan zorgen dat je apparaten goed blijven werken. Eenvoudig en mooi.

Ontdek ons assortiment