KOELKASTEN

Bewaar uw wekelijkse boodschappen met gemak in een enorme koelkast. Of bespaar wat ruimte met een kleiner onderbouwmodel.

Kies een categorie

of lees onze koopgids voor advies

Pas aan naar wens

Laat uw koelkast zo flexibel zijn als nodig. Ieder ingrediënt heeft zijn eigen plaats in de CustomFlex®-koelkast. U kunt het unieke opslagsysteem helemaal naar wens aanpassen, met laden en schappen die eenvoudig kunnen worden herschikt voor optimale opslagruimte en eenvoudige toegang.

Koelkast met CustomFlex®

Koelkast met CustomFlex®

  • Uniek opslagsysteem, pas het aan uw voorkeuren aan
  • FreshZone-compartiment - het is koeler dan de rest van de koelkast, perfect voor het bewaren van vis en vlees
keukenmachine promo

Geef uw nieuwe keuken iets extra's!

Bij aankoop van 5 of meer keukeninbouwapparaten ontvangt u nu tijdelijk een gratis AEG keukenmachine KM4300 t.w.v. €499,- cadeau

Bestel de keukeninbouwapparaten in de actieperiode van 1 april 2019 t/m 30 juni 2019 en upload de getekende orderbevestiging uiterlijk vóór 31 juli 2019 om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

Ga naar de actie

POPULAIRSTE KOELKASTEN

3,5
(2)

Dankzij het optimale ontwerp beschikt dit apparaat over een grotere interne capaciteit, terwijl u niet meer externe ruimte nodig hebt.

3
(1)

Het energielabelsysteem van de EU rangschikt huishoudtoestellen onafhankelijk volgens hun energie-efficiëntie - en deze koelkast kreeg een A+++ energielabel. Het verschil is duidelijk: bij koelkasten is de A+++ klasse in vergelijking 48% energiezuiniger dan klasse A+.

5
(1)

Deze compacte wijnkoeler biedt het ultieme in stijl en flexibiliteit. Hij heeft een temperatuurbereik van 5 tot 20 graden, en past perfect bij uw andere keukenapparaten van het compacte assortiment van AEG.

Vriezers die bij uw dagelijkse leven passen

Vind een koelkast die u bijstaat in uw routine van koken en boodschappen doen. Onze koopgids leidt u door verschillende formaten, handige functies en energieklassen.

Bekijk de koopgids