KOELKASTEN

Bewaar je wekelijkse boodschappen met gemak in een enorme koelkast. Of bespaar wat ruimte met een kleiner onderbouwmodel.

Kies een categorie

of lees onze koopgids voor advies

ipxl 2020

ICI PARIS XL BEAUTY VOUCHER TOT €100,- CADEAU

Bij aankoop van één van de AEG apparaten uit het actieaanbod krijg je nu een ICI PARIS XL e-gift Card ter waarde van 100 cadeau bij één van de deelnemende verkooppunten gevestigd in Nederland.

Wacht niet te lang deze actie loopt van 1 oktober t/m 31 december 2020.

Bekijk de actievoorwaarden

Pas aan naar wens

Laat je koelkast zo flexibel zijn als nodig. Ieder ingrediënt heeft zijn eigen plaats in de CustomFlex®-koelkast. Je kunt het unieke opslagsysteem helemaal naar wens aanpassen, met laden en schappen die eenvoudig kunnen worden herschikt voor optimale opslagruimte en eenvoudige toegang.

Koelkast met CustomFlex®

  • Uniek opslagsysteem, pas het aan je voorkeuren aan
  • FreshZone-compartiment - het is koeler dan de rest van de koelkast, perfect voor het bewaren van vis en vlees

POPULAIRSTE KOELKASTEN

0

0 (0 Beoordelingen)

Het vers houden van alle ingrediënten is de sleutel tot heerlijke gerechten. Met CustomFlex® kun je de ruimte in je koelkast inrichten zoals je maar wilt. De bakjes kunnen snel en eenvoudig worden verplaatst om de opbergruimte te maximaliseren. De koelkast die zich aan jouw wensen aanpast.

3,5

3,5 (11 Beoordelingen)

Het temperatuurdisplay met geavanceerde aanraakknoppen bied je volledige controle over de opslagomstandigheden van jouw levensmiddelen. De bediening is zo gevoelig dat je de instellingen met één vingerbeweging nauwkeurig kunt doorvoeren.

4,5

4,5 (19 Beoordelingen)

Het energielabelsysteem van de EU rangschikt huishoudtoestellen onafhankelijk volgens hun energie-efficiëntie - en deze koelkast kreeg een A++ energielabel. Het verschil is duidelijk: bij koelkasten is de A++ klasse in vergelijking 21% energiezuiniger dan klasse A+.

Een koelkast die bij je dagelijkse leven past

Vind een koelkast die je bijstaat in je routine van koken en boodschappen doen. Onze koopgids leidt je door verschillende formaten, handige functies en energieklasse.

Bekijk de koopgids

DIRECTE TOEGANG

Krijg gemakkelijk toegang tot ingrediënten weggestopt aan de achterkant van jouw koelkast met SpinView. Het eerste op de markt verkrijgbare rek dat 360 graden draait. Niet zoeken, niet herschikken. Directe toegang tot al jouw ingrediënten.

 Koop hier een SpinView® draaiplateau voor je koelkast.

Bekijk Koel-vries combinatie met SpinView

Uittrekbare lade met uitneembaar plateau

De uitschuifbare plank met verwijderbare bak biedt gemakkelijke toegang tot alles in de koelkast. Al je ontbijtspullen, de ingrediënten voor een avondmaaltijd of de hapjes voor een feestje, allemaal op één plank in je koelkast. Beter nog: op een plateau die je er makkelijk kunt uitnemen en mee naar je keukentafel of aanrecht kunt nemen. Zo bespaar je heel wat heen-en-weergeloop.

Bekijk de uittrekbare lade met handige plateau

Draag zorg voor je apparaten zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke apparaten zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat je ervoor kan zorgen dat je apparaten goed blijven werken.

Ontdek ons assortiment