Kookplaat met geïntegreerde afzuiging

Geniet van de ultieme vrijheid bij het ontwerpen van je keuken met ons assortiment kookplaten met afzuiging. Ontdek hier het volledige aanbod AEG ComboHob kookplaten met geïntegreerde afzuiging, beschikbaar voor recirculatie of afvoer. Of bekijk onze tips en adviezen om de juiste inductiekookplaat met afzuiging voor jouw keuken te vinden. Doorbreek de keukenregels met AEG!

Lees meer

DEKSELS MET STOOMAFVOER

Er zijn deksels met stoomafvoer in allerlei groottes. Je plaatst ze op je pannen en de stoom wordt meteen doorgeleid naar de afzuigkap. Zonder enige inspanning word je geholpen je keuken stoomvrij te houden als je rijst of soep kookt.

De inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging: comfort en stijl in één.

Met de AEG kookplaat met afzuiging, haal je een revolutionair apparaat in huis dat je de mogelijkheid geeft om efficiënter te koken. Waar een klassieke kookplaat en afzonderlijke afzuigkap nog veel ruimte in beslag nemen, biedt de AEG kookplaat met geïntegreerde afzuiging de ultieme balans tussen een praktisch design en een stijlvolle uitstraling.

Bij AEG vind je verschillende modellen waarbij de afzuigkap in het aanrecht verwerkt is. Elk model heeft unieke eigenschappen, waardoor je ook voor jouw situatie, budget en keuken een geschikte oplossing vindt.

Een inductiekookplaat met afzuiging voor elke keuken

Elke keuken heeft andere criteria op het vlak van design en indeling. Dankzij het AEG-aanbod aan kookplaten met geïntegreerde afzuiging heb je toegang tot verschillende modellen.

Er bestaan bijvoorbeeld systemen waarbij je verschillende kookzones combineert tot één grote kookzone, zoals de Combohob Bridge en de Combohob FlexiBridge. Zo heb je meer ruimte bij het bereiden van maaltijden. Dergelijke modellen bieden je niet enkel flexibiliteit bij de inrichting van je keuken, maar ook tijdens het koken zelf.

De belangrijkste voordelen van een kookplaat met geïntegreerde afzuiging

Een kookplaat met afzuiging waarbij het afzuigsysteem in de kookplaat is verwerkt, heeft verschillende voordelen te bieden. Wij zetten ze op een rijtje:
· Meer ruimte bij het ontwerpen van je keuken, doordat de afzuigkap in het aanrecht is ingebouwd.
· De DoubleBridge-functie, waarmee je verschillende kookzones combineert en zo een ruimer kookgebied vormt.
· Eenvoudig te reinigen dankzij de geïntegreerde twee-in-een-filter.
· Dankzij de Breeze-functie heb je geen last van nare geurtjes in de keuken.

Een kookplaat met afzuiging of recirculatie voor een zuivere, frisse keuken

Bij de AEG-kookplaat met afzuiging ben je zeker van een extra frisse keuken. De lucht in je keuken wordt namelijk optimaal gefilterd dankzij de geïntegreerde afzuigkap, met afvoer of recirculatie. Op die manier blijft de ruimte gezuiverd en kook je comfortabeler.

Kookplaten met afzuiging voeren vervuilde lucht dan weer efficiënt af, zodat het binnenklimaat en comfort van je keuken optimaal blijven. Welke optie je ook kiest, met een kookplaat met afzuiging doe je een duurzame en praktische investering die je keuken zuiver én fris houdt!

Wil je meer weten over de de afzuigkappen van AEG?