Thuis in Berlijn

Onze innovatiedrang is terug te leiden naar onze bakermat. Een bruisende stad vol verschillende culturen, dromen en ideeën. Om nog maar te zwijgen van de architectuur, de creativiteit en de verfijnde koelte en scherpte van de mensen. Dit is waar onze ziel van AEG vandaan komt. En het leidt ons in alles wat we doen. Want door vooruit te kijken naar de toekomst, vieren we ook ons verleden.

Geweldig is niet goed genoeg

Wij zijn toonaangevend door grenzen te verleggen en innovaties te creëren die verder gaan dan wat je van huishoudelijke apparaten verwacht. Met innovaties zoals de ProSteam-technologie, die je helpt je kleren fris te houden met 96% minder water, willen we de grenzen verleggen van wat haalbaar is, en slimme oplossingen creëren die zijn ontworpen volgens je levensstijl. En we koppelen duurzaamheid altijd aan schoonheid en ongeëvenaarde prestaties, zodat je geen compromissen hoeft te sluiten.

Een betere toekomst creëren

De ontwikkeling van betere, duurzame oplossingen gaat onvermoeibaar door, zo hoef je nooit compromissen te sluiten. Wij streven naar verandering door innovaties te creëren met minimale milieueffecten en door nieuw, duurzamer gedrag mogelijk te maken. Want als we verantwoorde, duurzame oplossingen creëren, bieden we iedereen die voor AEG kiest de garantie dat ze slimmere keuzes voor het milieu kunnen maken.

De smaak van morgen

Onze oplossingen verruimen je kookkunsten en brengen je smaak verder. Met innovaties zoals onze SensePro-kookplaat kook je niet alleen met precisie om de voedingsstoffen, textuur en smaak van ingrediënten te behouden, maar bespaar je ook energie. En na het eten is het niet meer nodig om te bukken voor je vaatwasser. ComfortLift brengt afwassen naar een hoger niveau, door de korf naar je toe te brengen voor snel en comfortabel inladen.

Kleding voor de lange termijn

We weten dat netjes gekleed zijn belangrijk is. Daarom zorgen onze innovatieve wasmachines en drogers ervoor dat je garderobe er langer als nieuw uitziet, terwijl ze ook nog eens goed voor het milieu zorgen. Ons systeem AbsoluteCare behoudt en herstelt het waterdichte materiaal, zodat je outdoorkleding er altijd op zijn best uitziet en de regen tegenhoudt. Daarnaast analyseert de 3D-scantechnologie nauwkeurig de stoffen, zodat kledingstukken met meerdere lagen precies de juiste hoeveelheid tijd worden gedroogd.

Verwacht meer van je woning

Je huis is meer dan een decor. Het is een plek waar je trots op bent en die je gezond, schoon en comfortabel wilt houden. Van onze AX9 Air Cleaner, die ervoor zorgt dat je altijd thuiskomt in een gezond woonklimaat, tot onze unieke driehoekige RX9.2 Robotstofzuiger, die onvermoeibaar op de achtergrond werkt om je vloeren met precisie te reinigen. Onze oplossingen zijn er niet alleen op gericht om je verwachtingen te overstijgen, ze passen ook mooi in je leven. Hoeveel nadruk we ook leggen op schoon leven, we besparen niet op design of duurzaamheid.

Ontdek meer van onze stofzuiger innovaties

Ontdek meer van onze luchtreiniger innovaties