Vrijstaande vriezers

Onze vrijstaande vriezers zitten vol handige configuraties die geschikt zijn voor jouw kookgewoontes en de keuken. Ze zijn flexibel, zowel in het gebruik van ruimte als gebruik van energie!

Vrijstaande vriezers van AEG

Ben je op zoek naar een vriezer voor in je keuken? Dan kun je kiezen voor een vrijstaande vriezer. Ontdek de verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen.

Frostmatic

Bepaalde modellen binnen ons assortiment beschikken over de Frostmatic functionaliteit. Dit betekent dat de vriezer op zijn volle vriezvermogen kan draaien om verse producten zo snel mogelijk in te vriezen. Dit zorgt ervoor dat je ingevroren voeding perfect vers blijft.

Anti-ijsvorming

Veel vriezers moeten regelmatig ontdooit worden. Bij de vrijstaande vriezers van AEG kun je echter ook kiezen uit LowFrost en NoFrost vriezers. Een LowFrost vriezer heeft minder ijsafzetting dan een standaard vriezer waardoor je minder vaak hoeft te ontdooien, slechts twee keer per jaar. Wanneer je dit doet is het ook makkelijker dan bij een standaard vriezer. Een NoFrost vriezer is helemaal ijsvrij en hoeft dus helemaal nooit ontdooid te worden.

Extra grote MaxiBox vrieslade

Sommige AEG vriezers beschikken over een ruime MaxiBox vrieslade. Deze grote lade kan bijvoorbeeld gebruikt worden om losse groenten of extra grote producten in te vriezen.

Formaten vrijstaande vriezers

Bij het kiezen van een vrijstaande vriezer van AEG kun je kiezen uit verschillende maten. Je hebt al een vrijstaande vriezer vanaf 85 CM hoogte, ideaal voor wanneer je de vriezer in een berging wilt plaatsen.

Stijlvolle RVS vriezers

Een aantal vrijstaande vriezers zijn beschikbaar in een luxe vlekvrije roestvrijstalen afwerking. Dit geeft de vriezer een strakke uitstraling die bijvoorbeeld goed past bij een moderne designkeuken.

Wil je meer weten over de vriezers van AEG?