Kies type vaatwasser

of kom meer te weten over welk type vaatwasser het beste bij jou past

 

Bespaar tot 20% energie*

Begeleid door QuickSelect met Ecometer
 
Verantwoorde keuzes gemakkelijk gemaakt. Gebruik de QuickSelect trouchscreen schuifregelaar om je favoriete cyclustijd te selecteren en de Ecometer toont je het meest duurzame programma om energie en water te besparen via de groene gekleurde balken.

*Gebaseerd op een interne test waarbij het ECO-programma werd vergeleken met het standaard 90 min-programma van een vaatwasser met energieklasse C.

Beste in assortiment

9000 ComfortLift®

Waarom niet op jouw niveau. Leg de lat hoger – verlaag het rek van je vaatwaser naar een comfortabelere hoogte met ComfortLift®. En laat de vaat naar jou toekomen. Waarom zou je genoegen nemen met een keuken die niet voldoet aan jouw levensstandaard.

Ons populairste product

6000 SatelliteClean®

4,6

4,6(108)

FSK63627P

Krijg een reiniging tot in alle hoeken met de 6000 SatelliteClean®. De innovatieve sproeiarm zorgt dat het water overal komt. Voor diepgaande reiniging. Met een tot wel drie keer beter sproeibereik garandeert hij verblindende resultaten op elk oppervlak.

  • App op smartphone
    Slim afwassen op afstand

    Onze QuickSelect vaatwassers maken slim en verantwoord afwassen mogelijk. Krijg advies over het juiste programma, afhankelijk van de lading, de duur en de vuilgraad. Programmeer het wassen om de energiekosten te verlagen. Met het Off Peak Energy programma kun je specifieke tijdslots invoeren, wanneer de energiekosten lager zijn, waarop de vaatwasser moet draaien. De app geeft een overzicht van het gebruik en biedt ECO-rapporten.

  • Wijnglazen in vaatwasser
    Bespaar tot 90 liter water en 60% energie door afwassen in een vaatwasser versus handwassen*.

    *Vergelijking van het water- en energieverbruik per afwasbeurt voor het ECO-programma van klasse D en hoger met het gemiddelde verbruik in de EU voor handafwas (zoals vastgesteld door Stamminger et al., Washing-up behaviour and techniques in Europe (2007) rekening houdend met 12 sets van borden).

Bespaar energie

Een A-klasse vaatwasser bespaart meer dan 30% energie*

*Berekening gebaseerd op de energie-efficiëntie-index (EEI) van AEG-vaatwassers met klasse A (EEI 31,9) vergeleken met klasse D (EEI 49,9), wat resulteert in een EEI-verschil van 36%.

Kom meer te weten over onze vaatwassers

Energiezuinig, krachtig en met slimme functies - vaatwassers van AEG maken de vaat schoner en het dagelijkse leven gemakkelijker. Vind de juiste vaatwasser die bij jou past met onze koopgids!