VAATWASSERS

Houd je kookgerei, bestek en glaswerk als nieuw met één van onze fluisterstille vaatwassers. Met programma's die in de helft van de tijd afwassen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. En speciale glasprogramma's om je meest delicate vaat te beschermen. Ontdek ook onze nieuwste ComfortLift® vaatwassers. 

WAAROM NIET OP JOUW HOOGTE?

Leg de lat hoger, en verhoog het rek van je vaatwasmachine naar een comfortabele hoogte met de ComfortLift-technologie. Laat de vaat naar jou toekomen! Waarom zou je genoegen nemen met een keuken die niet voldoet aan jouw levensstandaard?

Ontdek ComfortLift® vaatwassers

Til je vaat naar een volgend niveau

Til de ondermand van je vaatwasser op voor een comfortabele werkhoogte. Op deze manier gaat het in- en uitladen nog soepeler en sneller! Een vaatwasser met ComfortLift® heeft een mand die op drie niveaus gezet kan worden.

Vaatwasser met ComfortLift®

Vaatwasser met ComfortLift®

  • ComfortLift® tilt de onderste korf op tot een comfortabele hoogte, waardoor het gemakkelijker wordt om de vaat te laden en te lossen
  • ComfortRails maken de manden soepel

POPULAIRSTE VAATWASSERS

4,5

4,5 (22 Beoordelingen)

ComfortLift® zorgt voor nieuwe dimensie in vaatwassers. Een wereldprimeur en de eerste vaatwasser op de markt waarbij het in- en uitladen zonder moeite gaan. De onderste mand komt door een speciaal ontworpen mechanisme tot op een comfortabele hoogte. Tilt de vaatwasser naar een nieuw niveau.

0

0 (0 Beoordelingen)

Met de SprayZone-functie kun je buitengewone resultaten verwachten. Deze optie garandeert tot wel drie keer betere wasprestaties in vergelijking met standaardprogramma's. Met een intensieve reiniging binnen de afgebakende zone worden zelfs de hardnekkigste resten verwijderd. Zonder vooraf te weken of voor te spoelen.

4,5

4,5 (27 Beoordelingen)

Het GlassCare-systeem in de vaatwasser van AEG biedt de beste zorg voor glaswerk gedurende het gehele wasproces. De unieke SoftGrip-functie houdt de steel en de voet van ieder glas behoedzaam maar stevig op haar plaats tijdens de volledige duur van het programma.

Vaatwasser voor dagelijks sprankelende resultaten

Energiezuinig, krachtig en met slimme functies - vaatwassers van AEG maken je vaat schoner en je dagelijkse leven makkelijker. Vind met onze koopgids de juiste vaatwasser die aansluit op jouw behoefte.

Bekijk de koopgids