VAATWASSERS

Houd je kookgerei, bestek en glaswerk als nieuw met één van onze fluisterstille vaatwassers. Met programma's die in de helft van de tijd afwassen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. En speciale glasprogramma's om je meest delicate vaat te beschermen. Ontdek ook onze nieuwste ComfortLift® vaatwassers. 

Kies een categorie

of lees onze koopgids voor advies

QuickSelect vaatwasser met Wifi voor optimale prestaties

De QuickSelect vaatwasmachine met wifi verrijkt je keukenervaring met eenvoudige stap-voor-stap instructies die je direct op je smartphone ontvangt via de My AEG Kitchen-app, om je te helpen je vaatwasser optimaal te laten werken en onderhouden.

QuickSelect met wifi

QuickSelect met wifi

  • QuickSelect met wifi. Voor totale gemoedsrust
  • Moeiteloos programma’s instellen met QuickSelect
  • Krachtig vaatwassen. Met SatelliteClean®
  • Superieure reiniging en beste glasverzorging

WAAROM NIET OP JOUW HOOGTE?

Leg de lat hoger, en verhoog het rek van je vaatwasmachine naar een comfortabele hoogte met de ComfortLift-technologie. Laat de vaat naar jou toekomen! Waarom zou je genoegen nemen met een keuken die niet voldoet aan jouw levensstandaard?

Ontdek ComfortLift® vaatwassers

Droogt drie keer beter met AirDry

De nieuwe AirDry-technologie maakt gebruik van natuurlijke luchtstroom om het drogen te voltooien en levert tot drie keer betere prestaties in vergelijking met het gesloten deursysteem. De deur gaat 10 cm open tegen het einde van het programma, de lucht circuleert en geeft uitstekende droogresultaten.

MaxiFlex vaatwasser

MaxiFlex vaatwasser

  • MaxiFlex lade
  • Dual spray Arm
  • AirDry

POPULAIRSTE VAATWASSERS

Met de SprayZone-functie kun je buitengewone resultaten verwachten. Deze optie garandeert tot wel drie keer betere wasprestaties in vergelijking met standaardprogramma's. Met een intensieve reiniging binnen de afgebakende zone worden zelfs de hardnekkigste resten verwijderd. Zonder vooraf te weken of voor te spoelen.

4,7

4,7 (77 Beoordelingen)

Het GlassCare-systeem in de vaatwasser van AEG biedt de beste zorg voor glaswerk gedurende het gehele wasproces. De unieke SoftGrip-functie houdt de steel en de voet van ieder glas behoedzaam maar stevig op haar plaats tijdens de volledige duur van het programma.

Nieuwe pictogrammen voor vaatwasprestaties

A. Nieuwe QR-code. Scanbaar met smartphone voor meer informatie.
B. Energie-efficiëntieklasse.
C. Energieverbruik per 100 Eco-cycli.
D. Beoordeelde capaciteit, van couverts voor Eco-programma.
E. Duur van het Eco-programma.
F. Waterverbruik per cyclus.
G. Akoestische geluidsemissies door de lucht.

Ontdek nieuwe energielabels

Vaatwasser voor dagelijks sprankelende resultaten

Energiezuinig, krachtig en met slimme functies - vaatwassers van AEG maken je vaat schoner en je dagelijkse leven makkelijker. Vind met onze koopgids de juiste vaatwasser die aansluit op jouw behoefte.

Bekijk de koopgids