Kies type vaatwasser

of kom meer te weten over welk type vaatwasser het beste bij jou past

 

QuickSelect

Aangepaste vaatwassercycli die je dankzij QuickSelect met een druk op de knop kunt instellen. QuickSelect maakt een optimale bediening van de vaatwasser mogelijk. Kies een cyclustijd met de schuiver en voeg met een tik extra behandelingen toe. De machine doet de rest. Reiniging op maat op het meest geschikte moment. En een vlekkeloze vaat.

 • Moeiteloze cyclusinstelling met quickselect
  Moeiteloze cyclusinstelling met quickselect

  Kies een cyclustijd met de slider en voeg met een tik extra behandelingen toe. De machine doet de rest. 

   
 • Eco-afwassen
  Eco-afwassen

  QuickSelect met Ecometer adviseert je over hoe energie- en waterverbruik te optimaliseren.

Beste in assortiment

9000 ComfortLift®

Waarom niet op jouw niveau. Leg de lat hoger – verlaag het rek van je vaatwaser naar een comfortabelere hoogte met ComfortLift®. En laat de vaat naar jou toekomen. Waarom zou je genoegen nemen met een keuken die niet voldoet aan jouw levensstandaard.

Ons populairste product

6000 SatelliteClean®

4,6

4,6 (103)

FSK63627P

Krijg een reiniging tot in alle hoeken met de 6000 SatelliteClean®. De innovatieve sproeiarm zorgt dat het water overal komt. Voor diepgaande reiniging. Met een tot wel drie keer beter sproeibereik garandeert hij verblindende resultaten op elk oppervlak.

Kom meer te weten over onze vaatwassers

Energiezuinig, krachtig en met slimme functies - vaatwassers van AEG maken de vaat schoner en het dagelijkse leven gemakkelijker. Vind de juiste vaatwasser die bij jou past met onze koopgids!