Kies type vaatwasser

of kom meer te weten over welk type vaatwasser het beste bij jou past

 

Onze meest energiezuinige vaatwassers

AEG EcoLine vaatwassers zijn onze best presterende modellen in hun categorie op het gebied van energie- en grondstofefficiëntie. Alle apparaten hebben functies om water en energie te besparen en toch vlekkeloze resultaten te leveren.

 • QuickSelect met Ecometer helpt je om tot 20% energie te besparen
 • SatelliteClean: 3x betere sproeidekking zonder meer water te gebruiken
 • AirDry: 3x betere droogprestaties zonder extra energie te gebruiken

Bekijk alle AEG EcoLine inbouw vaatwassers

Bekijk alle AEG EcoLine vrijstaande vaatwassers

 

Innovatieve vaatwassers

Ontworpen voor prestaties en efficiëntie

AEG vaatwassers bieden unieke milieubewuste programma's die je helpen water en energie te besparen zonder in te leveren op prestaties. Onze innovatieve ontwerpen bevatten functies zoals 's werelds eerste optilbare mand om het laden en lossen soepel en gemakkelijk te maken.

 • Close-up van vaatwasser
  Uniek laad- en lossysteem

  Onze unieke functie ComfortLift tilt de onderste mand naar een hoger niveau, zodat je de vaat gemakkelijker kunt in- en uitladen.

 • Close-up van vaatwasser
  Ecometer – bespaart water en energie

  De unieke, moeiteloze, visuele begeleiding via het Ecometer-display helpt je bij het kiezen van het meest duurzame programma om water en energie te besparen.

 • Close-up van de binnenkant van de vaatwasser
  Betere waterdekking, zonder extra water

  De satelliet-sproeiarm draait continu in verschillende hoeken en levert tot 3 keer betere waterdekking, zonder extra water te gebruiken. Beter resultaat, zonder extra water.

Bespaar tot 20% energie*

Begeleid door QuickSelect met Ecometer
 
Verantwoorde keuzes gemakkelijk gemaakt. Gebruik de QuickSelect trouchscreen schuifregelaar om je favoriete cyclustijd te selecteren en de Ecometer toont je het meest duurzame programma om energie en water te besparen via de groene gekleurde balken.

*Gebaseerd op een interne test waarbij het ECO-programma werd vergeleken met het standaard 90 min-programma van een vaatwasser met energieklasse C.

Beste in assortiment

9000 ComfortLift®

Waarom niet op jouw niveau. Leg de lat hoger – verlaag het rek van je vaatwaser naar een comfortabelere hoogte met ComfortLift®. En laat de vaat naar jou toekomen. Waarom zou je genoegen nemen met een keuken die niet voldoet aan jouw levensstandaard.

Ons populairste product

6000 SatelliteClean®

4,5

4,5(167)

FSK63627P

Krijg een reiniging tot in alle hoeken met de 6000 SatelliteClean®. De innovatieve sproeiarm zorgt dat het water overal komt. Voor diepgaande reiniging. Met een tot wel drie keer beter sproeibereik garandeert hij verblindende resultaten op elk oppervlak.

 • App op smartphone
  Slim afwassen op afstand

  Onze QuickSelect vaatwassers maken slim en verantwoord afwassen mogelijk. Krijg advies over het juiste programma, afhankelijk van de lading, de duur en de vuilgraad. Programmeer het wassen om de energiekosten te verlagen. Met het Off Peak Energy programma kun je specifieke tijdslots invoeren, wanneer de energiekosten lager zijn, waarop de vaatwasser moet draaien. De app geeft een overzicht van het gebruik en biedt ECO-rapporten.

 • Wijnglazen in vaatwasser
  Bespaar tot 90 liter water en 60% energie door afwassen in een vaatwasser versus handwassen*.

  *Vergelijking van het water- en energieverbruik per afwasbeurt voor het ECO-programma van klasse D en hoger met het gemiddelde verbruik in de EU voor handafwas (zoals vastgesteld door Stamminger et al., Washing-up behaviour and techniques in Europe (2007) rekening houdend met 12 sets van borden).

Bespaar energie

Een A-klasse vaatwasser bespaart meer dan 30% energie*

*Berekening gebaseerd op de energie-efficiëntie-index (EEI) van AEG-vaatwassers met klasse A (EEI 31,9) vergeleken met klasse D (EEI 49,9), wat resulteert in een EEI-verschil van 36%.

GEEN AFVAL BIJ ONZE FABRIEKEN

We zijn er trots op dat we voor onze fabriek waar onze vaatwassers worden geproduceerd een zero stortcertificaat hebben gekregen. Dit houdt in dat er voortdurend wordt gezocht naar mogelijkheden om materialen te recycleren en de hoeveelheid verwijderd afval te verminderen.

Wat is er nieuw

Nieuw premium look, naadloos ontwerp

De premium look van onze vrijstaande modellen past perfect in moderne keukens en is naadloos afgewerkt.

Kom meer te weten over onze vaatwassers

Energiezuinig, krachtig en met slimme functies - vaatwassers van AEG maken de vaat schoner en het dagelijkse leven gemakkelijker. Vind de juiste vaatwasser die bij jou past met onze koopgids!