Was/droogcombinaties

Maak ruimte vrij in huis en gebruik een was-droogcombinatie. Met dezelfde prestaties als twee afzonderlijke machines kunt u in één keer wassen en drogen - zelfs uw delicate was. 

Kies een categorie

of lees onze koopgids voor advies

Tot €100,- cashback

Nooit te veel en nooit te weinig wasmiddel doseren dankzij AutoDose. De nieuwe AEG AutoDose-technologie zorgt voor de beste reiniging voor jouw kleding, op een intelligente en accurate manier. AEG AutoDose. De beste zorg voor je kleding, geheel automatisch!

Ontvang nu tijdelijk tot €100,- cashback op een geselecteerde AEG wasmachine, droger en was/droogcombinatie. Deze actie is geldig van 1 juni t/m 31 juli 2019.

De beschermer van uw volledige garderobe

Onze SensiDry®-technologie zorgt voor uw volledige garderobe en zet daarbij zijn geavanceerde warmtepomptechnologie in voor lage temperaturen en behoedzamer trommelbewegingen. Dit geeft u het volledige vertrouwen dat uw kleding na iedere keer dragen zijn vorm en conditie behoudt.

Was/droogcombinatie uit de 9000-serie met SensiDry

  • SensiDry-technologie zorgt voor een zachte en energiezuinige droging bij lagere temperaturen
  • ÖKOMix-technologie heeft een unieke voormenging van wasmiddel, verzachter en water om elke vezel te bereiken
  • DualSense®-technologie stelt u in staat om zelfs delicate was veilig te wassen en drogen en alleen wol te wassen

Vindt de was/droogcombinatie die bij uw dagelijkse leven past

In dit hoofdstuk vindt u tips die u in overweging moet nemen bij de aanschaf van een was/droogcombinatie en uitleg over onze belangrijkste technologiëen. Deze koopgids zal u helpen de beste keuze te maken om beter voor uw kleding te zorgen!

Bekijk de koopgids