KOOP RECHTSTREEKS BIJ AEG

Meer dan een huishoudelijk apparaat

Wij bieden online een uitgebreid assortiment huishoudelijke apparaten aan, van wassen en drogen tot luchtreinigers & airco's. Hieronder zetten we alle productcategoriën op een rij die je rechtsreeks bij AEG kan kopen.

zet de filter Koop Hier aan, zodat je in een keer ziet welke modellen online te koop zijn.

 •   

 • Stofzuigen

  AEG heeft een uitgebreid assortiment aan stofzuigers, van draadloze steelstofzuigers, robotstofzuigers tot de traditionele stofzuiger met of zonder zak.

   

 • Luchtbehandeling

  AEG beschikt over verschillende airco's en luchtreinigers. Altijd frisse en schone lucht in huis.


 •   

   

 • vrachtwagen
  Gratis levering vanaf 50 euro

           

 • garanties en installatie
  Installatie van grote huishoudapparaten (betaalde service) op het moment van levering

      

 • recycling
  Gratis overname en recyclen van je oude apparaat

     

LEVERING BIJ JOU THUIS

Wij garanderen een zorgeloze levering op het vasteland van Nederland (momenteel is er geen levering mogelijk op de waddeneilanden). Bedraagt je order 50 euro of meer? Dan is de levering bovendien gratis!

Kleine huishoudelijke apparaten, stofzuigers en accessoires worden bij jou thuis geleverd via de pakketdienst van DHL. Met een Track&trace link volg jij makkelijk je bestelling.

Grotere huishoudapparaten zoals wasmachines, vaatwassers,... maar ook airconditioners, luchtreinigers en robotstofzuigers worden geleverd door een gespecialiseerd installatieteam. Onze klantenservice neemt dan ook telefonisch contact met je op om een geschikt moment voor levering, met eventuele installatie, in te plannen. 

 

OPTIMALE SERVICE: VAN LEVERING TOT INSTALLATIE

Wanneer je nieuwe apparaat geleverd wordt, wil je er natuurlijk zo snel mogelijk mee aan de slag. Voor grote huishoudapparaten is de plaatsing en installatie ervan niet altijd even gemakkelijk, daarom kan je een beroep doen op onze betaalde installatieservices. Onze installateurs sluiten dan je vrijstaand- of inbouwapparaat aan en voeren ook een korte test uit om te kijken of alles in orde is. Zo geniet jij vanaf de eerste minuut van je nieuwe AEG-apparaat.

Lees meer over onze installatieservices en de instructies ter voorbereiding van een installatie.

TERUGNAME EN RECYCLING OUDE APPARAAT

Bij de levering van je nieuwe apparaat nemen we, indien gewenst, ook het oude te vervangen apparaat mee. We recyclen gratis dit oude apparaat zoals voorgeschreven door de recylagevoorschriften. Wij vragen je om het oude apparaat klaar te zetten bij je voordeur voor terugname.
Bestel je ook een installatieservice voor je nieuwe apparaat? Dan de-installeren we ook het oude te vervangen apparaat.

Lees meer over deze service en bijbehorende voorwaarden in onze Verkoopvoorwaarden of FAQ.

14 DAGEN ZORGELOOS RETOURNEREN

Voldoet je nieuwe apparaat niet aan je wensen? Indien je, om welke reden ook, niet tevreden bent over je nieuwe apparaat, kan je dit steeds zorgeloos terugsturen binnen de 14 dagen na levering.

Voor kleine huishoudapparaten, stofzuigers en accessoires kan je het apparaat gratis retourneren indien je het Electrolux retour label, inbegrepen in de leveringsdoos, gebruikt. Indien je dit retour label niet gebruikt, draag je zelf de kosten van de retourzending.

Voor het retourneren van grote huishoudapparaten, airconditioners, luchtreinigers of robotstofzuigers kan je een beroep doen op het installatieteam van AEG. Indien je wenst dat AEG het product ophaalt en/of de-installeert, zullen hiervoor kosten worden aangerekend.

Lees meer over onze retourprocedure en de eventueel bijkomende kosten in onze Verkoopvoorwaarden en ons Retourbeleid.

WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

Uitleg en advies over apparaten, informatie over je bestelling, vragen over levering of installatie,... onze klantenservice staat voor jou klaar. Ook in het uitzonderlijke geval dat er zich een probleem voordoet met jouw AEG-apparaat helpen we je zo snel mogelijk verder. Neem gerust contact met ons op consumersales.nl@electrolux.com of bel naar 0172 468 520 (voor vragen over je bestelling) of 0172 468 300 (voor vragen over reparaties), van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 (zaterdag gesloten).