Kies een afzuigkap categorie

We gebruiken geavanceerde technologie zodat het ontwerp en de bouw van onze afzuigkappen je de optimale combinatie bieden van hoogwaardig design en krachtige functionaliteit.

Vind de juiste afzuigkap voor jouw keuken

Ons assortiment afzuigkappen is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, zodat je je ideale keuken kunt samenstellen.

Beste in assortiment

Schouwafzuigkap met SilenceTech

4,2

4,2(21)

DVK6981HR

Dankzij de innovatieve technologie, houdt deze afzuigkap je keuken bijna onopgemerkt vrij van ongewenste kookluchtjes en geurtjes. Bovendien helpt de vrijwel geruisloze werking van de afzuigkap je om de perfecte sfeer in uw huis te creëren.

Ons populairste product

Wandafzuigkap met Hob2Hood®

4,8

4,8(41)

DBE5961HG

Hob2Hood regelt automatisch je afzuigvermogen en verlichting. Laat Hob2Hood de afzuiging regelen, terwijl jij je concentreert om je gerecht optimaal te bereiden.

Wat is er nieuw

Schouwafzuigkap met Hob2Hood

4,6

4,6(204)

DVE5971HB

Deze strak ontworpen AEG afzuigkap verwijdert geurtjes geluidloos dankzij de fluisterstille Breeze-technolgie. Zo krijg je dus zonder moeite en geluidloos een betere lucht in je keuken.

Draag zorg voor je apparaten zodat ze langer meegaan

Huishoudelijke apparaten zijn steeds krachtiger, zuiniger en efficiënter geworden. Om ze in topconditie te houden is het belangrijk om de juiste onderhouds-en reinigingsvoorschriften in acht te nemen. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld zodat je ervoor kan zorgen dat je apparaten goed blijven werken.

Meer informatie over onze afzuigkappen

Van stijlvolle tot subtiele modellen, onze afzuigkappen helpen de juiste sfeer in de keuken te scheppen terwijl ze je keukenontwerp mooi aanvullen. Ontdek alles wat je moet weten om de juiste afzuigkap voor je keuken te vinden.