AFZUIGKAPPEN

Creëer een frisse en aangename sfeer in uw keuken, met een afzuigkap die perfect past bij uw keuken. 

Smakelijke resultaten in uw eigen keuken

Het bereiden van lekker eten is het belangrijkste doel en de hoofdactiviteit in de keuken. Koken, bakken of braden zonder uw afzuigkap ook maar aan te raken met de Hob2Hood - deze activeert de afzuigkap automatisch en past de zuigkracht aan de kookactiviteit in uw keuken aan.

Schouwafzuigkap met Hob2Hood

Schouwafzuigkap met Hob2Hood

  • Energiezuinige, maar krachtige kap
  • Effectief filter dat kookdampen elimineert
  • Ingebouwde LED-verlichting maakt het een perfecte pasvorm voor modern
keukenmachine promo

Geef uw nieuwe keuken iets extra's!

Bij aankoop van 5 of meer keukeninbouwapparaten ontvangt u nu tijdelijk een gratis AEG keukenmachine KM4300 t.w.v. €499,-

Bestel de keukeninbouwapparaten in de actieperiode van 1 april 2019 t/m 30 juni 2019 en upload de getekende orderbevestiging uiterlijk 31 juli 2019 om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

 

 

Ga naar de actie

WAAROM KIEZEN VOOR HOB2HOOD?

Een frisse keuken, handsfree. Zonder zelfs maar een vinger naar uw afzuigkap uit te steken, kunt u genieten van de optimale keukenomgeving. Uw kookplaat zal de afzuigkap draadloos activeren en de ventilatorsnelheid automatisch aanpassen op basis van wat u aan het bereiden bent. Stoom en damp verdwijnt net zo snel als het verschijnt. Zodat uw keuken heerlijk fris blijft om er ontspannen in te koken.

Vind de juiste afzuigkap voor uw keuken

De krachtige en toch stille afzuigkappen van AEG zuigen snel en geruisloos de kooklucht weg voor een frisse en creatieve omgeving. Met hun bekroonde ontwerp passen onze afzuigkappen perfect in alle keukens.

Bekijk de koopgids