Kies een afzuigkap categorie

We gebruiken geavanceerde technologie zodat het ontwerp en de bouw van onze afzuigkappen je de optimale combinatie bieden van hoogwaardig design en krachtige functionaliteit.

Reinig de keukenlucht met onze energiezuinige afzuigkappen

AEG afzuigkappen houden de lucht schoon met onze meest energiezuinige modellen met energielabel A en hoger. Geniet van koken met je familie en vrienden in een frisse keuken met minder lawaai en op een energie-efficiëntere manier.

Bekijk alle AEG EcoLine afzuigkappen voor eiland

Bekijk alle AEG EcoLine wandafzuigkappen

Bekijk alle AEG EcoLine inbouwafzuigkappen

Bekijk alle AEG EcoLine kookplaten met afzuiging

Comfortabel koken – met schone keukenlucht en versterkte verlichting

AEG afzuigkappen zorgen voor geavanceerde technologie en comfort in de ruimte waar je kookt. In ons hele assortiment vind je dampkappen die de lucht in je keuken efficiënt en stil reinigen. Onze afzuigkappen bieden ook versterkte verlichting voor betere zichtbaarheid en betere kookresultaten. 

 • Pannen op AEG kookplaat in keuken
  CONTACTLOZE AFZUIGKAP

  Geniet van moeiteloos koken en van een frisse atmosfeer in de keuken met de Hob2Hood®-functie. Deze regelt automatisch het vermogen van de afzuigkap en schakelt de verlichting in, waardoor je een betere controle hebt over je kookproces.

 • Pannen op AEG kookplaat
  VERSTERKTE VERLICHTING

  Ontdek de ware kleuren van elk gerecht met Perfect Illumination. Personaliseer je kookervaring door de verlichting aan te passen van koel naar warm tijdens het bereiden van maaltijden of zoek een geschikte kleurtint voor een aangename sfeer tijdens het eten.

 • Man en vrouw in een keuken
  STILLE AFZUIGING

  SilenceTech houdt de omgeving van je keuken rustgevend, zodat je nog meer van het koken kunt genieten. De innovatieve technologie zuivert de keukenlucht effectief van ongewenste geurtjes en beperkt het geluidsniveau tot een minimum.

Vind de juiste afzuigkap voor jouw keuken

Ons assortiment afzuigkappen is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, zodat je je ideale keuken kunt samenstellen.

Beste in assortiment

Schouwafzuigkap met SilenceTech

4,8

4,8(20)

DVK6981HR

Dankzij de innovatieve technologie, houdt deze afzuigkap je keuken bijna onopgemerkt vrij van ongewenste kookluchtjes en geurtjes. Bovendien helpt de vrijwel geruisloze werking van de afzuigkap je om de perfecte sfeer in uw huis te creëren.

Ons populairste product

Wandafzuigkap met Hob2Hood®

4,8

4,8(50)

DBE5961HG

Hob2Hood regelt automatisch je afzuigvermogen en verlichting. Laat Hob2Hood de afzuiging regelen, terwijl jij je concentreert om je gerecht optimaal te bereiden.

Wat is er nieuw

Schouwafzuigkap met Hob2Hood

4,6

4,6(240)

DVE5971HB

Deze strak ontworpen AEG afzuigkap verwijdert geurtjes geluidloos dankzij de fluisterstille Breeze-technolgie. Zo krijg je dus zonder moeite en geluidloos een betere lucht in je keuken.

Meer informatie over onze afzuigkappen

Van stijlvolle tot subtiele modellen, onze afzuigkappen helpen de juiste sfeer in de keuken te scheppen terwijl ze je keukenontwerp mooi aanvullen. Ontdek alles wat je moet weten om de juiste afzuigkap voor je keuken te vinden.