ROBOTSTOFZUIGERS

Met een robot stofzuiger til je de standaard van schoonmaken naar een hoger niveau. Onze robot stofzuigers zijn zo ontworpen dat ze iedere hoek schoonmaken en bedienbaar met de AEG Wellbeing App. Onze RX9 robot stofzuiger werkt volledig autonoom. Zo hou je tijd over voor andere dingen.

Lees meer

EEN SCHONE VLOER DIE EINDELOOS SCHOON BLIJFT

Ontdek een robotstofzuiger met technologie die zo geavanceerd is dat het je standaard van schoonmaken naar een hoger niveau zal tillen. Bekijk de voordelen van de RX9 robotstofzuiger.

Robotstofzuigers

Stofzuigen met de stofzuigers van AEG is gemakkelijk, maar je hoeft het niet zelf te doen. De robotstofzuigers van AEG bieden dezelfde kwaliteit en prestaties als onze andere stofzuigers maar doen het werk voor je. Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste model door enkele verschillen toe te lichten.

Gebruiksduur

Wanneer je een robotstofzuiger uitzoekt is het belangrijk om te weten wat te gebruiksduur. Hoe groter de te stofzuigen oppervlakte, hoe langer de gebruiksduur die nodig is om deze zonder laden schoon te maken. De RX8 heeft een gebruiksduur van 40 minuten en een laadduur van 3 uur, hierdoor is hij vooral geschikt voor het stofzuigen van enkele ruimtes. De RX9.2 is beschikbaar in verschillende soorten, met een gebruiksduur van 70 of 120 minuten en een laadtijd van één uur, 70 minuten of twee uur.

Trinity Shape

Veel robotstofzuigers van andere merken zijn rond of ovaal gevormd, hierdoor komen ze niet gemakkelijk in hoeken. Om dit tegen te gaan hebben de ontwerpers van AEG gekozen voor een driehoekige vorm, de unieke Trinity Shape™. Door deze vorm kunnen de steelstofzuigers van AEG gemakkelijk in hoeken komen, waardoor je hele kamer stofvrij blijft.

AEG Wellbeing app

Alle robotstofzuigers van AEG zijn gemakkelijk te besturen via de AEG Wellbeing app. Hierdoor is een afstandsbediening overbodig en kun je de robotstofzuiger ook besturen wanneer je zelf niet thuis bent. De app houdt een handige kaart voor je bij waarop je kunt zien welke delen van de ruimte je stofzuiger gereinigd heeft.

Wil je meer weten over onze verschillende soorten stofzuigers?