Elektrische kookplaten

Behoud de controle tijdens het koken met onze slimme en geavanceerde elektrische, keramische en vitrokeramische kookplaten. Met één druk op de knop kies je de exacte instellingen.

Wat is een keramische kookplaat?

Een keramische kookplaat is de opvolger van de gewone elektrische kookplaat. Deze kookplaat is helemaal vlak en dus gemakkelijk te onderhouden, maar brengt nog veel andere voordelen met zich mee. De vitrokeramische kookplaat is een populaire optie voor huishoudens die hun keuken verbouwen. Bij AEG vind je een breed assortiment aan vitrokeramische kookplaten voor elke keuken en situatie.

De belangrijkste voordelen van een vitrokeramische kookplaat

Met talloze afmetingen en zones heeft AEG altijd een passende oplossing. Een elektrische kookplaat kopen bij AEG is dan ook een goed idee voor je nieuwe keuken. Je rekent daarbij op talloze voordelen:

· Meer restwarmte.
· Een effen oppervlak.
· Duurzaam.
· Verschillende afmetingen en modellen.

Vitrokeramische kookplaten zijn, in tegenstelling tot de gewone elektrische modellen, helemaal plat en dus eenvoudig te reinigen. Het glas van een keramische kookplaat is erg hard en goed bestand tegen schade en slijtage. Nog een goede reden om deze soort kookplaat in je keuken te verwerken? De uitstraling is strak en modern, onder meer dankzij het egale oppervlak en de donkere kleur van het blad.

Ruime keuze aan keramische kookplaten bij AEG

Precies de goede kookplaat vinden voor jouw keuken is niet altijd gemakkelijk. Bij AEG kies je tussen verschillende modellen, telkens met specifieke eigenschappen en functies. Dankzij ons advies maak je een weloverwogen keuze en haal je het beste uit je keuken.