Inbouwvriezers

Onze inbouwvriezers zitten vol handige configuraties die geschikt zijn voor jouw kookgewoontes en de keuken. Ze zijn flexibel, zowel in het gebruik van ruimte als van energie!

Inbouwvriezers van AEG

Ben je op zoek naar een vriezer voor in je keuken? Dan kun je kiezen voor een inbouwvriezer. Ontdek de verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen.

Welke maat inbouwvriezer?

Bij het uitzoeken van een inbouwvriezer is er de keuze uit verschillende formaten. Uiteindelijk komt deze keuze neer op een keuze tussen een inbouwvriezer die onder het aanrechtblad past of een grotere inbouwvriezer die hier naast ingebouwd kan worden. De hoogtes van onze inbouwvriezers lopen uiteen, van een compacte 60 CM tot wel 178 CM. In de breedte kun je kiezen tussen een vriezer van 55 of 60 cm.

Wanneer er in je keuken ruimte is voor maar één inbouwapparaat kun je ook kiezen voor een van onze inbouw koel-vriescombinaties.

Anti-ijsvorming

Veel vriezers moeten regelmatig ontdooit worden. Bij de inbouwvriezers van AEG kun je echter ook kiezen uit LowFrost en NoFrost vriezers. Een LowFrost vriezer heeft minder ijsafzetting dan een standaard vriezer waardoor je minder vaak hoeft te ontdooien, slechts twee keer per jaar. Wanneer je dit doet is het ook makkelijker dan bij een standaard vriezer. Een NoFrost vriezer is helemaal ijsvrij en hoeft dus helemaal nooit ontdooid te worden.

Inbouwvriezer met sleepdeur of deur-op-deursysteem

Een belangrijke keuze die je moet maken bij het aanschaffen van een inbouwapparaat is welk type deursysteem je wilt hebben. Kies je voor een sleepdeursysteem, dan heeft zowel de deur van de vriezer als de deur van het meubel een eigen scharnier. Bij een deur op deur systeem hebben beide deuren een gedeeld scharnier. Hierdoor zit er geen ruimte tussen de twee deuren, wat ervoor zorgt dat de afwerking strakker is dan wanneer je een sleepdeursysteem gebruikt. AEG heeft inbouwvriezers met beide soorten deursysteem.

Bij het uitzoeken van een inbouwvriezer valt er nog veel meer te kiezen. Let bijvoorbeeld op het geluidsniveau van een vriezer wanneer je een extra stille vriezer wilt inbouwen. Ook qua energielabel kun je kiezen. Onze vriezers zijn er met energielabel E en F.

Wil je meer weten over de vriezers van AEG?